Kartal’da 19 Ekim Muhtarlar Günü Buluşması

Kartal’da 19 Ekim Muhtarlar Günü Buluşması
Güncelleme:

Kartal’da, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kaç etkinlik düzenlendi. Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Kartal Belediyesi’ni temsilen Başkan Yardımcıları Yasin Ünder ile Mustafa Ağdaş, Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ ve Kartal ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları bir araya geldi.

Muhtarlar günü kapsamında Kartal Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı buluşma, Aydos Ormanı’ndaki bir tesiste gerçekleştirildi. İlçe yöneticileri ile muhtarlar arasındaki iş birliğini güçlendiren ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen kahvaltıda muhtarların yerel yönetimdeki rolü ve vatandaşlara sağladıkları hizmetler önemle vurgulandı.

Topselvi Mahallesi Eski Muhtarı Merhum Ramazan Keklik Mezarı Başında Saygıyla Anıldı

Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlik sonrasında, Kartal Belediyesi heyeti ve mahalle muhtarları Topselvi Mahallesi eski muhtarı merhum Ramazan Keklik’i mezarı başında andı. Yayalar Mezarlığı’nda yapılan anma törenine; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Yasin Ünder, Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ ve merhum Ramazan Keklik’in ailesi ile yakınları katıldı. Merhum Keklik’in Kartal’a yaptığı hizmetler saygı ve minnetle anıldı. Bu ziyaret, eski muhtarlara duyulan vefanın önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Muhtarlardan Atatürk Anıtı’na Çelenk

Kartal'da Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında yapılan son etkinlik ise, Kartal Meydanı'nda gerçekleşen çelenk töreni oldu. Törene, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Eker ve ilçe protokolü katıldı.

Törende, protokol adına Kartal Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Eker Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Tören, katılımcıların saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okumasının ardından son buldu.

Karı gören, atkısını, beresini ve eldivenini giyip soluğu orada aldı Karı gören, atkısını, beresini ve eldivenini giyip soluğu orada aldı Bakanlık listeyi güncelledi: 3 firma daha daha listeye girdi Bakanlık listeyi güncelledi: 3 firma daha daha listeye girdi Kabinede revizyon çalışmaları başladı: İşte kulislerdeki ''yolcu bakanlar'' listesi Kabinede revizyon çalışmaları başladı: İşte kulislerdeki ''yolcu bakanlar'' listesi Dev kulüpten Kerem Aktürkoğlu itirafı Dev kulüpten Kerem Aktürkoğlu itirafı Depoları doldurmayın: Benzine ve motorine indirim gibi indirim geliyor Depoları doldurmayın: Benzine ve motorine indirim gibi indirim geliyor Genç kadın yalnız yaşadığı evinde katledildi Genç kadın yalnız yaşadığı evinde katledildi Cem Yılmaz'ın yalan makinesine bağlı verdiği yanıtlar olay oldu Cem Yılmaz'ın yalan makinesine bağlı verdiği yanıtlar olay oldu Süper Lig'in milyonluk ''kayıp transferleri'' listesi belli oldu Süper Lig'in milyonluk ''kayıp transferleri'' listesi belli oldu Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na yenidoğan çetesi istifası baskısı Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na yenidoğan çetesi istifası baskısı Fiş vermeyene de, fiş almayana da ceza yürürlükte Fiş vermeyene de, fiş almayana da ceza yürürlükte
MasterChef mutfağını karıştıracak skandal: Nigar'ın eşinin Hakan'ı tehdit ettiği mesaj ortaya çıktı MasterChef mutfağını karıştıracak skandal: Nigar'ın eşinin Hakan'ı tehdit ettiği mesaj ortaya çıktı Kadın iç çamaşırlarında ''toksik'' kimyasal madde tespit edildi Kadın iç çamaşırlarında ''toksik'' kimyasal madde tespit edildi Yenidoğan çetesi üyesi doktor ve hemşirelerin isimleri de ifşa oldu Yenidoğan çetesi üyesi doktor ve hemşirelerin isimleri de ifşa oldu Sigaranın bir ''mucizesi'' daha ortaya çıktı: Sigara içenler ''öldüm artık içemem'' diye üzülmeyecek Sigaranın bir ''mucizesi'' daha ortaya çıktı: Sigara içenler ''öldüm artık içemem'' diye üzülmeyecek Yenidoğan çetesi soruşturmasına hastanesinin adı karışan eski bakandan ilk açıklama Yenidoğan çetesi soruşturmasına hastanesinin adı karışan eski bakandan ilk açıklama Meteoroloji'den çok sayıda kente yağış ve kar uyarısı Meteoroloji'den çok sayıda kente yağış ve kar uyarısı Dilan Polat Ablası Sıla Doğu'yla dudak dudağa partileyince ortalık karıştı Dilan Polat Ablası Sıla Doğu'yla dudak dudağa partileyince ortalık karıştı Türk Bayrağı'nı indirdiği iddia edilmişti, işin aslı bambaşka çıktı Türk Bayrağı'nı indirdiği iddia edilmişti, işin aslı bambaşka çıktı Şeyma Subaşı ''aradığı romantizmi'' yeni aşkında bulduğunu bu fotoğrafla ilan etti Şeyma Subaşı ''aradığı romantizmi'' yeni aşkında bulduğunu bu fotoğrafla ilan etti Üniversiteli kıza kabusu yaşattılar: ''Kaçırıp, tecavüz edip, videoya çekerek şantaj yaptılar'' Üniversiteli kıza kabusu yaşattılar: ''Kaçırıp, tecavüz edip, videoya çekerek şantaj yaptılar''