Balıkesirli öğrenciler bitkiler dünyasıyla tanıştı

Balıkesirli öğrenciler bitkiler dünyasıyla tanıştı
Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM) Burhaniyeli öğrencileri ağırladı. Bitkilerin dünyasını ziyaret eden öğrenciler, BAÇEM’de bulunan Itır, tıbbi nane, lavanta, ekinezya, ölmez çiçek, limon otu gibi ürünlerle tanışma fırsatı buldu. Öğrenciler daha sonra tıbbi nane fidesi dikerek ekim heyecanını deneyimledi.

Burhaniye Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrencileri BAÇEM’i ziyaret ederek fide dikimi gerçekleştirdi. 5.sınıfta okuyan öğrencilerden oluşan toplamda 70 kişi ıtır, tıbbi nane, lavanta, ekinezya, ölmez çiçek, limon otu gibi birçok bitkiyle tanıştı. İlk olarak BAÇEM’in tanıtımının yapıldığı gezide daha sonra öğrencilere bitkilerin tanıtımı yapıldı. Bitkileri koklayarak hafızalarında yer eden öğrenciler, bitkilerin kullanım alanları ve özelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

ÇOCUKLAR DOĞAYLA İÇ İÇE

BAÇEM’de bitkilerin kalbine yolculuk yapan minikler aynı zamanda tıbbi nane fidesi dikmenin de heyecanını yaşadı. Öğrencilerle birlikte fideleri toprakla buluşturan yetkililer çocukların doğayla ve bitkilerle iç içe büyümesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. BAÇEM’e gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret için yetkililer, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Hurdaya gitmesine gönlü el vermeyince ''Betonkondu Kamyon'' turizmine başladı Hurdaya gitmesine gönlü el vermeyince ''Betonkondu Kamyon'' turizmine başladı Birçok ilimiz bembeyaz bir güne uyandı Birçok ilimiz bembeyaz bir güne uyandı Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var 750 TL ödememek için kredi kartı limitini düşürenlere kötü haber 750 TL ödememek için kredi kartı limitini düşürenlere kötü haber Türkiye'de satılan menzili en uzun elektrikli otomobiller listesinde zirve değişti Türkiye'de satılan menzili en uzun elektrikli otomobiller listesinde zirve değişti Türkiye'nin bir devi daha iflasın pençesinde: Konkordato ilan etti Türkiye'nin bir devi daha iflasın pençesinde: Konkordato ilan etti Canlı yayında ''siz dahil hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor'' dedi, ortalık karıştı Canlı yayında ''siz dahil hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor'' dedi, ortalık karıştı Son ankette seçmenden iktidara da, muhalefete de sert tokat Son ankette seçmenden iktidara da, muhalefete de sert tokat Cüneyt Özdemir büyük skandalı ''hükümeti yıkacak kadar büyük'' diyerek duyurdu Cüneyt Özdemir büyük skandalı ''hükümeti yıkacak kadar büyük'' diyerek duyurdu Hoşgeldin kış: Çok sayıda ilimiz güne bembeyaz başladı Hoşgeldin kış: Çok sayıda ilimiz güne bembeyaz başladı
Müge Anlı canlı yayında yine çılgına döndü: ''Zina sadece yatakta olmuyor'' Müge Anlı canlı yayında yine çılgına döndü: ''Zina sadece yatakta olmuyor'' 2025 yılı zamlı asgari ücret için masadaki teklif belli oldu 2025 yılı zamlı asgari ücret için masadaki teklif belli oldu Bakan Şimşek'e göre en çok vergi kaçıran sektör belli oldu Bakan Şimşek'e göre en çok vergi kaçıran sektör belli oldu Instagram'da bir devrin sonu: Artık ''toplayamayacak''sınız... Instagram'da bir devrin sonu: Artık ''toplayamayacak''sınız... Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 1 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan bankalar Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 1 milyon TL krediye en düşük faiz uygulayan bankalar Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti Domuz eti skandalı sonrası Köfteci Yusuf'tan dikkat çeken karar Domuz eti skandalı sonrası Köfteci Yusuf'tan dikkat çeken karar Bu tutarın üstündeki tüm ödemeler artık banka yoluyla yapılacak Bu tutarın üstündeki tüm ödemeler artık banka yoluyla yapılacak Miss Universe Türkiye güzeli Ayliz Duman'dan ''Estetikleri var'' eleştirilerine fotoğraflı yanıt Miss Universe Türkiye güzeli Ayliz Duman'dan ''Estetikleri var'' eleştirilerine fotoğraflı yanıt Türkiye'nin röntgenini çeken en geniş kapsamlı anket açıklandı Türkiye'nin röntgenini çeken en geniş kapsamlı anket açıklandı