Balıkesir İtfaiyesi 10 ayda 2 bin 993 can kurtardı

Balıkesir İtfaiyesi 10 ayda 2 bin 993 can kurtardı
Güncelleme:

Balıkesir’in huzur ve güvenliği için 7/24 nöbet tutan Balıkesir İtfaiyesi, 10 ayda 7 bin 470 olaya müdahale etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, 4 bin 898 yangın, 671 trafik kazası, 2 bin 81 kurtarma, 173 suda arama kurtarma ve 318 su baskını olayına müdahale etti. Ekipler bu olaylarda bin 574 vatandaş ve bin 419 hayvanı kurtardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı 1 Ocak-14 Ekim tarihleri arasında yaptığı çalışmalara dair raporu kamuoyu ile paylaştı. Şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak için 44 istasyonda 687 personel ile 7/24 görev başında olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri 1 Ocak- 14 Ekim 2024 tarihleri arasında 7 bin 470 olaya müdahale etti. İtfaiye teşkilatı tarafından 10 ayda yapılan çalışmalarla ilgili istatistikler açıklanırken, şehrin görünmez kahramanları, halkın güvenliğini önceleyerek huzur içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla gece gündüz demeden nöbet tutmaya devam ediyor.

7 BİN 470 OLAYA ANINDA MÜDAHALE

Balıkesir İtfaiye Teşkilatı Müdahale ve Arama Kurtarma Şube Müdürlüğü; 4 bin 898 yangın, 671 trafik kazası, 2 bin 81 kurtarma, 173 suda arama kurtarma ve 318 su baskını olayına müdahil oldu. Bu olaylarda bin 574 vatandaşı ve bin 419 hayvanı kurtardı. 10 aylık süreçte Eğitim ve Teknik Hizmetler Şube Müdürlüğü personeli tarafından Hizmet İçi Eğitim Programının yanı sıra 62 bin 162 vatandaşa ulaşılarak “Temel Yangın Eğitimi” konularında bilgilendirmeler yapıldı.

İTFAİYE 7/24 GÖREV BAŞINDA

Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için 7/24 görev başında olduklarını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Nazım Ergelen “İtfaiye Daire Başkanlığı olarak 44 istasyon 687 personel, 172 araç ile çalışmalarımıza 7/24 kesintisiz olarak devam etmekteyiz. Biz itfaiyeciler yangın söndürmek, doğal afetlerle mücadele etmek, trafik kazaları, su baskınları gibi geniş bir faaliyet alanına sahibiz. Tehlikeye düşmüş olan her canlının imdadına koşmaya, çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Olağan dışı olaylara hazır olun... NASA resmen açıkladı: Güneş artık maksimum seviyesinde Olağan dışı olaylara hazır olun... NASA resmen açıkladı: Güneş artık maksimum seviyesinde Cüneyt Özdemir'den bomba iddia: Erdoğan görevden almak istedi, araya girdiler Cüneyt Özdemir'den bomba iddia: Erdoğan görevden almak istedi, araya girdiler Rojin'in internette yaptığı arama kafa karıştırdı Rojin'in internette yaptığı arama kafa karıştırdı Acun Ilıcalı'nın 3 yıldır vergi ödemediği iddiası gündeme bomba gibi düştü Acun Ilıcalı'nın 3 yıldır vergi ödemediği iddiası gündeme bomba gibi düştü Türkiye'de yatırım kararı alan BYD'nin yeni elektrikli SUV'u Sealon 7 görücüye çıktı Türkiye'de yatırım kararı alan BYD'nin yeni elektrikli SUV'u Sealon 7 görücüye çıktı Bir anda fenomen olan ''Amin Reis'' Gizem'in yüzüne ne olduğu ortaya çıktı Bir anda fenomen olan ''Amin Reis'' Gizem'in yüzüne ne olduğu ortaya çıktı Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçülü Benfica'da 3 yıl men depremi Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçülü Benfica'da 3 yıl men depremi 3 ilimiz kar yağışıyla beyaza büründü 3 ilimiz kar yağışıyla beyaza büründü 78 yaşındaki bir kişiye ''üçlü penis'' teşhisi konuldu 78 yaşındaki bir kişiye ''üçlü penis'' teşhisi konuldu Milyonlarca memur için kritik uyarı: Uzman isim ''mağdur olmayın'' diyerek açıkladı Milyonlarca memur için kritik uyarı: Uzman isim ''mağdur olmayın'' diyerek açıkladı
Citoren Ami'nin yerli rakibi elektrikli Pilotcar P2 City'nin özellikleri ve fiyatı açıklandı Citoren Ami'nin yerli rakibi elektrikli Pilotcar P2 City'nin özellikleri ve fiyatı açıklandı MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'in yeni imajı da hamlesi de olay oldu MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'in yeni imajı da hamlesi de olay oldu Valiliğin tepki çeken kadın fotoğrafında işin aslı başka çıktı Valiliğin tepki çeken kadın fotoğrafında işin aslı başka çıktı Kredi kartı limitine ''vergi'' için yeni teklif belli oldu Kredi kartı limitine ''vergi'' için yeni teklif belli oldu Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Malatya depreminde çekilen görüntüyü konuşuyor Türkiye Malatya depreminde çekilen görüntüyü konuşuyor Ünlü şarkıcı korkudan kendini odaya kilitleyip paylaştı: ''Ya ölecek, ya öldürecek'' Ünlü şarkıcı korkudan kendini odaya kilitleyip paylaştı: ''Ya ölecek, ya öldürecek'' Bir kadın cinayeti daha: Polis memuru tartıştığı eşini katletti Bir kadın cinayeti daha: Polis memuru tartıştığı eşini katletti Maliye vergi yüzsüzlerini ifşa etmeye başladı: İşte ilk yüzsüz listesi Maliye vergi yüzsüzlerini ifşa etmeye başladı: İşte ilk yüzsüz listesi Üniversiteyi bitirdi, iş bulamadı, genç yaşında kendi işinin patronu oldu Üniversiteyi bitirdi, iş bulamadı, genç yaşında kendi işinin patronu oldu