Tik Tok indirme ve Tiktok Giriş Nasıl Yapılır?

Tik Tok indirme ve Tiktok Giriş Nasıl Yapılır?
Güncelleme:

Birçok kişi günlük hayatında Instagram, YouTube, Facebook kullanıcısıdır. Bunun yanı sıra son zamanlanın popüler uygulaması Tik Tok da hayatımıza ani bir giriş yapmıştır.

Kimileri son zamanlardaki bu popüler uygulamaya bayılırken kimileri de nefret etmektedir. İstatistiksel verilere baktığımızda aylık olarak 800 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahiptir.

Gencinden yaşlısına birçok kişinin telefonunda Tik Tok uygulaması vardır. Tik Tok uygulaması yapılan araştırmalara göre 2019 yılında dünyanın hemen hemen her yerinde en çok indirilen uygulama haline gelmiştir. Tik Tok uygulaması video paylaşımı için kullanılmaktadır. Tik Tokta çok az bir takipçi kitlesine sahip olsanız dahi paylaşacağınız video dakikalar içerisinde binlerce beğeni alabilir. Paylaşmış olduğunuz bu video alacağı beğenilerden sonra keşfet ekranda düşecektir.

Tiktok indir

Tik Tok uygulamasından alacağınız bir yorum, beğeni, paylaşılan videonun bir başkası tarafından paylaşılması gibi durumlarda hesabınız hızlı bir şekilde büyüyecektir. Bununla beraber çektiğiniz videonun içeriği de çok önemlidir. Çünkü eğlendirici ve bilgi amaçlı çekilen videolar Tik Tok uygulamasında daha fazla dikkat çekmektedir. Paylaşmış olduğunuz video ilk olarak bulunmuş olduğunuz bölgede yayınlanır, daha sonra video beğenilirse uluslararası olarak herkese paylaşılır. Uluslararası yayınlanmasının ardından dünyanın birçok yerinden yorumlar gelmeye başlar. Paylaşacağınız video için tik tok uygulamasından trend müzikler ve hashtag önerilerini de kullanabilirsiniz.

Tik Tok indirme ve Tiktok Giriş Nasıl Yapılır? - Resim : 1

 Videolarınız için müzik önerilerini kullanmanız videonuzun daha fazla izlenmesini sağlayabilir. Hashtag kullanmanız videonuzun içeriği hakkında bilgi verecektir. Bu sayede video daha fazla ilgi çekecektir. Tik Tok uygulaması ayni Instagram uygulaması gibi paylaşılan videoları uzun süre saklanmaktadır.

TikTokdaki videolarınız uzun bir ara geçmesine rağmen hiç ummadığınız bir anda viran olabilir. Yani videodaki etkileşim ile keşfete düşebilir. Tik Tok uygulaması birçok marka sahibi tarafından da kullanılmaktadır. Çünkü bu platform uluslararası olduğu için markalar daha fazla kişi tarafından görüntülenecektir. Küçük ve az yatırımlı bir marka dahi olsa Tik Tok uygulaması sayesinde popülerlik kazanabilir. Tik Tok uygulamasında videonuzun popülerlik kazanması için videonuzun içeriği çok önemlidir. Herhangi bir markanın sahibi iseniz reklam için TikTok platformunu kullanabilirsiniz. Bu uygulama geniş bir Pazar yaratarak sizlere yardımcı olacaktır.

Tik Tok uygulamasını iPhone ve Android telefonlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz video için özel efektler, filtreler, çıkartmalar ve çeşitli müzikler kullanabilirsiniz. Tik Tok kullanabilmek için 13 yaşında büyük olmanız gerekmektedir. Eğer 13 yaşından küçük iseniz aile onayı ile Tik Tok hesabınıza oluşturabilirsiniz.

Tik Tok Çinli bir şirket tarafından kurulmuştur yarım milyondan daha fazla kullanıcısı ile her geçen gün yeniliğini korumaktadır. Birçok kişi bu Tik Tok uygulamasına pek olumlu bakma maktadır. Çünkü insanların boşa zaman geçirdiklerini düşünmektedir. Tabii bu düşünce kişiden kişiye değişmektedir. Birçok kişi tik tok tan para kazanmanın yollarını aramaktadır. Bu uygulamadan para kazanmak için influencer olabilirsiniz. Yani milyonlarca takipçiye ulaşarak birçok şirketin ürünleri tanıtımını yapabilirsiniz.

 

Etiketler tiktok