Galatasaray o yazıların üzerini kapattı

Galatasaray o yazıların üzerini kapattı
Güncelleme:

Galatasaray'ın stadının adını 15 milyon dolara alan Türk Telekom’un isim anlaşmasının sona ermesinin ardından Galatasaray yönetimi stadın içinde bulunan marka adının yazdığı tabelaları kapattı.

Bundan on yıl önce Galatasaray ile yaptıkları anlaşmayla Türk Telekom kulübün sponsoru oldu. 15 milyon dolar vererek 10 yıllığına forma göğüs sponsorluğu ve stadın isim hakkını aldı. 2019'da bitecek olan anlaşma yenilenmeyince kulüp yönetimi başlangıç olarak stadın içinden Türk Telekom adını sildi. Siyah bezler ile kapatılan markalarla birlikte Türk Telekom'un özel misafirleri için ayrılan ‘lounge'undan da adı kaldırıldı. Tüm kapı girişlerinde marka sökülürken dış cephedeki stat adına ise henüz dokunulmadı.

ŞİRKET DE MALİ KRİZDE

Riva ve Florya'daki tesislerini elden çıkaran Galatasaray’ın mali sıkıntıları ise devam ediyor. Geçtiğimiz haziran ayında Türk Telekom ile masaya oturan kulübe şirketten bir dönüş olmaması nedeniyle markaların kapatıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. 10 yıllık yeni anlaşma için Türk Telekom'a haziran ayında 150 milyon euro teklif edildi. 2013 yılında bankalardan aldığı 4.75 milyon dolarlık krediyi ödeyemeyen şirketin yüzde 55 hissesi ağustos ayında alacaklı olarak bankalara devredildi. Suudi Telekom Şirketi'yle (STC) ortak olduğu Oger Telecom, 2005 yılında Türk Telekom'un yüzde 55'ini satın almıştı. Satın alma Oger Telecom'un Türkiye'de kurduğu Ojer Telekomünikasyon A.Ş. (OTAŞ) adlı şirket üzerinden yapılmıştı.

Galatasaray o yazıların üzerini kapattı - Resim : 1

STADA ŞİRKET İSMİ VEREN İLK ANLAŞMA OLDU

2009-2010 sezonundan itibaren geçerli olan sözleşmeye göre Türk Telekom, Galatasaray’ın kulübün ana sponsorluğunu da üstlenmişti. Türk Telekom'un mobil operatörü olan Avea ile 2009'da yollarını ayıran Galatasaray'ın ana sponsoru olarak başlayan şirket, stat ismi için 2008'de masaya oturmuştu. Türkiye'de ilk defa bir stadyuma şirket adı bu anlaşma ile verilmişti.

Skor

Yaz gelirken Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan kötü haber geldi Yaz gelirken Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan kötü haber geldi ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Meral Akşener'in neden çıtının çıkmadığı belli oldu! Meral Akşener'in neden çıtının çıkmadığı belli oldu! Yeşilçam efsanesi ünlü sanatçı Filiz Akın'ı kaybettik Yeşilçam efsanesi ünlü sanatçı Filiz Akın'ı kaybettik Bir zamanlar teröristlerin kol gezdiği tepelerdeki doğal antibiyotik tezgahlara indi Bir zamanlar teröristlerin kol gezdiği tepelerdeki doğal antibiyotik tezgahlara indi Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! ''Analiz sonuçları temiz çıktı'' denmişti, 1,5 ay sonra bir hamle daha ''Analiz sonuçları temiz çıktı'' denmişti, 1,5 ay sonra bir hamle daha Benzin, motorin ve LPG'ye 3 gün üstüste 3 zam geliyor! Benzin, motorin ve LPG'ye 3 gün üstüste 3 zam geliyor! Topuk kanı alınmadığı için kayyum atanan bebek davasında karar çıktı Topuk kanı alınmadığı için kayyum atanan bebek davasında karar çıktı MHP'ye yakınlığıyla bilinen isim Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olay iddialar MHP'ye yakınlığıyla bilinen isim Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olay iddialar
Adem amca ile bir kez daha kavuşan Yaren leyleğin fotoğrafına Avrupa'dan ödül Adem amca ile bir kez daha kavuşan Yaren leyleğin fotoğrafına Avrupa'dan ödül MHP, iktidarın CHP'ye kayyum atama planını açıkladı MHP, iktidarın CHP'ye kayyum atama planını açıkladı Özel'den skandal iddia: ''Soruşturmanın kilit ismi aynı gün serbest bırakıldı!'' Özel'den skandal iddia: ''Soruşturmanın kilit ismi aynı gün serbest bırakıldı!'' Türkiye'nin ''Ahmet Baba''sı Müge Anlı'da eski eşinin dolandırdığı engelli kadına hediye araba! Türkiye'nin ''Ahmet Baba''sı Müge Anlı'da eski eşinin dolandırdığı engelli kadına hediye araba! İmamoğlu'nun gözaltına alındığı an Leman'ın kapağında İmamoğlu'nun gözaltına alındığı an Leman'ın kapağında Çiftçinin tarlasını ''masal diyarına'' çeviren bu yöntemi yüzlerce ağacı kurtardı! Çiftçinin tarlasını ''masal diyarına'' çeviren bu yöntemi yüzlerce ağacı kurtardı! 200 metrelik dev köprü çöktü, çok sayıda ölü var! 200 metrelik dev köprü çöktü, çok sayıda ölü var! 79 canı yitirdiğimiz Kartalkaya faciasındaki bilirkişi raporu ortaya çıktı 79 canı yitirdiğimiz Kartalkaya faciasındaki bilirkişi raporu ortaya çıktı Cem Küçük ''sanatçı takımı'' dedi, Şevket Çoruh'tan tokat gibi bir yanıt geldi Cem Küçük ''sanatçı takımı'' dedi, Şevket Çoruh'tan tokat gibi bir yanıt geldi ''CHPKK'' eleştirileri sonrasında Tanju Özcan'dan ülkücülere zor soru! ''CHPKK'' eleştirileri sonrasında Tanju Özcan'dan ülkücülere zor soru!