Vassell'in MKE Ankaragücü sevgisi

Vassell'in MKE Ankaragücü sevgisi
Güncelleme:

MKE Ankaragücü'nün eski futbolcusu Darius Vassell, Taraftarlarla tekrar buluşacağım için çok mutluyum dedi.

MKE Ankaragücü'nün eski futbolcusu Darius Vassell, başkent Ankara'yı çok özlediğini, sarı-lacivertli taraftarlarla buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Ankaragücü Store'da taraftarlarla bir araya gelen İngiliz oyuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarların ve yönetimin kendisini davet etmesi dolayısıyla başkente geldiğini belirterek, "Şehri çok özlemişim. Bazı değişiklikler olmuş. Ankaragücü taraftarlarıyla tekrar buluşmaya geldim." dedi.

Ankara'ya ilk geldiğinde MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'de olduğunu dile getiren eski futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Takımın yine Süper Lig'de olmasından dolayı çok mutluyum. Çok büyük işler başardılar. Başkan olsun, taraftarlar olsun, hepsini kutluyorum. Ankaragücü'nü sürekli takip ettim. Son durumları hakkında bilgi alıyordum. Elimden geldiği kadar da destek olmaya çalışıyorum."

Kayserispor maçını izleyecek

İngiliz futbolcu Darius Vassell, Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nün Kayserispor ile yapacağı maçı izleyeceğini aktararak, şöyle devam etti:

"Takımın oynadığı stili ve taktiği görmek istiyorum. Değişik bir statta oynuyorlar, eski stadımızda değiller. Takımı canlı görmek istiyorum. Bu nedenle Kayserispor maçını izleyeceğim. Taraftarlarla tekrar buluşacağım için çok mutluyum."

Türk futboluna bakış

Türk futbolunda son dönemde yaşanan maddi sıkıntılarla ilgili olarak Vassell, şu değerlendirmede bulundu:

"Ankaragücü'nün yaşadığı sorunların benzerlerini diğer takımlar da yaşıyor. Yanlış transferler, yanlış yatırımlar... İleriye dönük yatırımın olmaması, takımların zor durma düşmesinin ilk nedeni olduğunu düşünüyorum."

text-ad
Bakan Göktaş'ın ''soykırım'' paylaşımı tepki çekti Bakan Göktaş'ın ''soykırım'' paylaşımı tepki çekti Terör örgütü PKK silah bıraktı! İşte ilk görüntüler Terör örgütü PKK silah bıraktı! İşte ilk görüntüler Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı da Oktay Kaynarca'yı da güldüren soru Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı da Oktay Kaynarca'yı da güldüren soru Yaşlı kadının karnından 1 metreye yakın kedi-köpek kisti çıkarıldı! Yaşlı kadının karnından 1 metreye yakın kedi-köpek kisti çıkarıldı! AK Parti'den PKK'nın silah bırakma töreni sonrası dikkat çeken açıklama AK Parti'den PKK'nın silah bırakma töreni sonrası dikkat çeken açıklama Fenerbahçe'den iki transfer birden! Anlaşma sağlandı Fenerbahçe'den iki transfer birden! Anlaşma sağlandı Güzel manken Dalaman'da kabusu yaşadı: Tekne sahibi saatlerce teknede alıkoymuş! Güzel manken Dalaman'da kabusu yaşadı: Tekne sahibi saatlerce teknede alıkoymuş! Hastaneden çıktıktan sonra ölü bulundu Hastaneden çıktıktan sonra ölü bulundu ''Sıradışı sanatsal çalışması'' olay olan güzel oyuncu yaz tatilinde mankenlere gözdağı verdi ''Sıradışı sanatsal çalışması'' olay olan güzel oyuncu yaz tatilinde mankenlere gözdağı verdi Kazaya karışan Tesla ikiye bölünüm, alev topuna döndü: 2 kişi öldü! Kazaya karışan Tesla ikiye bölünüm, alev topuna döndü: 2 kişi öldü!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti Kabusumuz gerçek oldu: Türkiye'nin en büyük gölü yok oluyor! Kabusumuz gerçek oldu: Türkiye'nin en büyük gölü yok oluyor! Erdoğan cumartesi günü ne açıklayacak? AK Parti'den ''müjde yok'' mesajı Erdoğan cumartesi günü ne açıklayacak? AK Parti'den ''müjde yok'' mesajı Şahan Gökbakar'ın kaçak iskele davasında karar çıktı Şahan Gökbakar'ın kaçak iskele davasında karar çıktı İktidarın otomatik zamları devam ediyor: Yeni gün yeni bir zamla başladı İktidarın otomatik zamları devam ediyor: Yeni gün yeni bir zamla başladı Ümit Özdağ, Fatih Altaylı'nın Silivri sırrını ifşa etti: Bunu kimse beklemezdi! Ümit Özdağ, Fatih Altaylı'nın Silivri sırrını ifşa etti: Bunu kimse beklemezdi! Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK mensubu ilk grup silah bıraktı! Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK mensubu ilk grup silah bıraktı! Bodrum Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor Bodrum Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor Gıda hilecileri tek tek ifşa edildi... Türkiye'nin tanınmış markaları da tağşiş listesinde! Gıda hilecileri tek tek ifşa edildi... Türkiye'nin tanınmış markaları da tağşiş listesinde! Belediye işini yapmayınca, vatandaş çözümü böyle buldu! Belediye işini yapmayınca, vatandaş çözümü böyle buldu!