Hoffenheim - Başakşehir: 3-1

Hoffenheim - Başakşehir: 3-1
Güncelleme:

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki üçüncü maçında Hoffenheim'a 3-1 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda üçüncü maç gününde temsilcimiz Medipol Başakşehir, Bundesliga ekibi Hoffenheim’a konuk oldu. Grubunda bir puanla üçüncü sırada yer alan ve Avrupa Ligi’nde istediği çizgiye henüz ulaşamayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri grupta puansız son sırada bulunan Alman ekibini devirip gruptan çıkma yarışında iddialı bir konuma ulaşmak istediği mücadelede sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Alman ekibi seyircisi önünde ilk puanlarını elde ederken üç puana ulaştı, temsilcimiz ise bir puanda kaldı. Grubun diğer maçında ise altı puanla lider durumda bulunan Braga, dört puanlı Ludogorets’i sahasında ağırladı. Ludogorets deplasmanda 2-0 kazanarak 7 puanla liderliği eline aldı. Braga ise 6 puanla ikinci sırada kaldı. Gruptaki dördüncü maçlarda ise 2 Kasım’da Braga, Ludogorets’e konuk olacak. Başakşehir ise evinde Hoffenheim’la bir araya gelecek.

Konyaspor - Salzburg: 0-2Konyaspor - Salzburg: 0-2

 

Hoffenheim’da 5 değişiklik

Alman ekibinde teknik direktör Julian Nagelsmann, UEFA Avrupa Ligi’nde Ludogorets’e deplasmanda mağlup oldukları maçın kadrosunda 5 değişikliğe gitti. Alman teknik adam, Nordtveit, Rupp, Polanski, Zuber ve Kramaric’in yerine Hübner, Amiri, Geiger, Kerem Demirbay ve Wagner’e ilk 11’de şans verdi.

Kerem Demirbay, Medipol Başakehir’e karşı sahada

Almanya A Milli Takımı’nı seçen Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay, Hoffenheim formasıyla Medipol Başakşehir’e karşı ilk 11’de oynadı. Orta sahada görev alan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon 11. maçına turuncu-lacivertli ekip karşısında çıktı.

Türk taraftarlardan Medipol Başakşehir’e destek

Hoffenheim ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maça taraftarların ilgisi büyük oldu. 30 bin 150 bin seyirci kapasiteli Rhein-Neckar Arena’da, Türk taraftarlar da kendilerine ayrılan yerin dışında, Hoffenheim taraftarlarının arasında da yer alarak Medipol Başakşehir’e destek verdi.

Seçiniz...

text-ad
İstanbul'da dehşet anları: Kadına defalarca yumruk attı İstanbul'da dehşet anları: Kadına defalarca yumruk attı Bakan Tunç, Özel'in ''Mücahit Birinci'' iddiasına bu yanıtı verdi Bakan Tunç, Özel'in ''Mücahit Birinci'' iddiasına bu yanıtı verdi Erdoğan'ın akıl hocalarından biriydi, resti çekti: ''Kirli pazarlığın içerisinde olmayacağım'' Erdoğan'ın akıl hocalarından biriydi, resti çekti: ''Kirli pazarlığın içerisinde olmayacağım'' Özgür Özel'in ''Mücahit Birinci'' iddialarına jet soruşturma Özgür Özel'in ''Mücahit Birinci'' iddialarına jet soruşturma Öldüğü bile iddia edilmişti... 80 ve 90'lı yılların efsane güzeli yıllar sonra geri dönüyor! Öldüğü bile iddia edilmişti... 80 ve 90'lı yılların efsane güzeli yıllar sonra geri dönüyor! Hayat Bilgisi'nin Mennan'ı değişimi ve yeni projesiyle herkesi şaşırttı Hayat Bilgisi'nin Mennan'ı değişimi ve yeni projesiyle herkesi şaşırttı Meteoroloji'den iki bölge için kritik uyarı: Fırtına geliyor! Meteoroloji'den iki bölge için kritik uyarı: Fırtına geliyor! Bir ilimizde kırmızı alarm: ''1 milyon kişi susuz kalabilir'' Bir ilimizde kırmızı alarm: ''1 milyon kişi susuz kalabilir'' Özlem Çerçioğlu'nun CHP'den istifası sonrası ilk işi bu oldu Özlem Çerçioğlu'nun CHP'den istifası sonrası ilk işi bu oldu ''Altına vergi'' iddiaları  sonrası altın fiyatları için dikkat çeken tahmin! ''Altına vergi'' iddiaları sonrası altın fiyatları için dikkat çeken tahmin!
Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı Bir zamanların Küçük Ceylan'ı şimdi yeni imajı ve milyonluk teknesiyla olay oldu Bir zamanların Küçük Ceylan'ı şimdi yeni imajı ve milyonluk teknesiyla olay oldu Erdoğan, Özlem Çerçioğlu'nu eleştirenleri topa tuttu: ''Hadi oradan!'' Erdoğan, Özlem Çerçioğlu'nu eleştirenleri topa tuttu: ''Hadi oradan!'' Dördüncü kez göğüs küçültme ameliyatı olacağı iddia edilmişti, aylar sonra ortaya çıktı! Dördüncü kez göğüs küçültme ameliyatı olacağı iddia edilmişti, aylar sonra ortaya çıktı! Özgür Özel'in işaret ettiği Mücahit Birinci'den ilk açıklama Özgür Özel'in işaret ettiği Mücahit Birinci'den ilk açıklama Özgür Özel AK Parti'ye ''hediye''sini belgelerle açıkladı Özgür Özel AK Parti'ye ''hediye''sini belgelerle açıkladı 2022'de yangın felaketinin yaşandığı Marmaris'ten sevindiren görüntüler 2022'de yangın felaketinin yaşandığı Marmaris'ten sevindiren görüntüler Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa etti Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa etti Nedim Şener ile iddiaların odağındaki Mücahit Birinci fena kapıştı! Nedim Şener ile iddiaların odağındaki Mücahit Birinci fena kapıştı! Eda Taşpınar bu sefer de tangalı yaz tatili pozlarıyla ortalığı karıştırdı Eda Taşpınar bu sefer de tangalı yaz tatili pozlarıyla ortalığı karıştırdı