Selçuk Başakşehir'e, Emre Fenerbahçe'ye

Selçuk Başakşehir'e, Emre Fenerbahçe'ye
Güncelleme:

G.Saray'da yedek konumuna düşen Kaptan, kariyerini bir başka İstanbul takımında sürdürebilir. Belözoğlu ise, yeniden Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçirmeyi bekliyor.

G.SARAY'DA üst üste yapılan flaş transferler ve oynanan iyi futbol sonrasında Selçuk İnan yedek konumuna düşmüştü. 32 yaşındaki futbolcunun aldığı 2 milyon 950 bin euro maaş ve maç başı 25 bin euroluk bonusu yönetimi de zorluyordu. Takım içindeki maaş bütçesini ayarlamaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, bu futbolcuyu isteyen Başakşehir'e olumlu yaklaştı. G.Saray, mukavelesi 2019'da bitecek Kaptan için bonservis bedeli istemezken, sadece maaşının karşılanmasını talep etti.

SADECE MAAŞI ÖDEYECEKLER

Başakşehir'in sadece futbolcunun maaşını ödemesi yeterli olacak. Sarı-Kırmızılı ekipte huzursuz olduğu bilinen Selçuk'un bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi. Başakşehir ise futbolcunun yıllık ücreti yüksek olmasına rağmen bonservis bedeli ödemeyeceği için maddi olarak fazla zorlanmayacak. Bu transfer sonrasında bir başka bomba da F.Bahçe cephesinde patlayacak. Selçuk takviyesiyle birlikte Başakşehir de Emre Belözoğlu'nu eski takımı F.Bahçe'ye yollayacak.

JÜBİLESİNİN ADRESİ BELLİ

Tıpkı Selçuk'ta olduğu gibi İstanbul ekibi de F.Bahçe'den bonservis talep etmeyecek. Emre'nin Sarı-Lacivertli forma altında jübile yapmayı istediği biliniyor. Transfer dönemi 8 Eylül'de kapanacak. Bu tarihe kadar iki futbolcunun kaderi çizilecek. Emre gibi bir futbolcunun eksikliğini yaşayan Kanarya ve yedek kalmak istemeyen Selçuk, adres değiştirecek.

Seçiniz...

Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'nun sevgilisi ortaya öçıktı Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'nun sevgilisi ortaya öçıktı 13 günlük tatil için Türkiye'ye akın başladı 13 günlük tatil için Türkiye'ye akın başladı Erdoğan mı, İmamoğlu mu anketinde hangi partinin seçmeni hangi adaya oy veriyor ? Erdoğan mı, İmamoğlu mu anketinde hangi partinin seçmeni hangi adaya oy veriyor ? Türkiye'nin en zenginleri sıralaması değişti... Türkiye'nin en zenginleri sıralaması değişti... Aleyna Tilki'ye fotoğraflı şantajda şantajcının attığı mesaj ortaya çıktı Aleyna Tilki'ye fotoğraflı şantajda şantajcının attığı mesaj ortaya çıktı Lüks yaşamıyla dikkat çeken muhafazakar fenomenin Umre mevlidi olay oldu Lüks yaşamıyla dikkat çeken muhafazakar fenomenin Umre mevlidi olay oldu Heyelanda 50 metre sürüklenen 2 katlı evle ilgili gerçek ortaya çıktı Heyelanda 50 metre sürüklenen 2 katlı evle ilgili gerçek ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan ''4 bin TL'ye çıktı, daha ne olacak'' demişti, ne olduğu ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ''4 bin TL'ye çıktı, daha ne olacak'' demişti, ne olduğu ortaya çıktı! Türkiye nüfusunda alarm çanları çalıyor: Korkutan tablo ortaya çıktı! Türkiye nüfusunda alarm çanları çalıyor: Korkutan tablo ortaya çıktı! İşte Trump'ın kabinesinde istediği Türk İşte Trump'ın kabinesinde istediği Türk
Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber geldi Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber geldi Türkiye bu görüntüleri konuşuyor Atatürk yapay zeka ile canlandırıldı! Türkiye bu görüntüleri konuşuyor Atatürk yapay zeka ile canlandırıldı! SGK, 14 bin 968 kişiyi tespit etti: 1 milyar TL'ye yakın ceza SGK, 14 bin 968 kişiyi tespit etti: 1 milyar TL'ye yakın ceza İstanbul'da mide bulandıran sapıklık! Sokak ortasında kız çocuğunu taciz etti! İstanbul'da mide bulandıran sapıklık! Sokak ortasında kız çocuğunu taciz etti! Ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti Şehir hayatından kaçan genç çift, topraksız tarım üretici oldu Şehir hayatından kaçan genç çift, topraksız tarım üretici oldu Biri 17, diğeri 20 yaşında... Halı saha maçında iki genç hayatını kaybetti Biri 17, diğeri 20 yaşında... Halı saha maçında iki genç hayatını kaybetti Süper Lig'te kıyamet kopacak: TFF yabancı hakem kararını verdi! Süper Lig'te kıyamet kopacak: TFF yabancı hakem kararını verdi! Türkiye'nin en büyüğüydü, Polonyalılara satıldı! Türkiye'nin en büyüğüydü, Polonyalılara satıldı! Şehir eşkıyaları polis karakolunun önünü savaş yerine çevirdi! Şehir eşkıyaları polis karakolunun önünü savaş yerine çevirdi!