TFF'de skandal iddia: Ekşioğlu yönetimine 267 milyon TL'lik suçlama

TFF'de skandal iddia: Ekşioğlu yönetimine 267 milyon TL'lik suçlama
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ekşioğlu'nun TFF Başkanı olduğu bir önceki dönemle ilgili büyük skandalı canlı yayında açıkladı. rakamları gözler önüne serdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Mali Genel Kurul yapıldı. Federasyonun mali tablolarında oynama yapılmış. 5 milyon lira artıda gözüken federasyonun mali bilançosu aslında eksi 272 milyon küsürmüş." diyerek tablolarda oynama yapıldığını açıkladı.

Hacıosmanoğlu, "4 milyon 681 bin euro misafir ağırlanmasına harcanmış. Avrupa Şampiyonası bittikten sonra 2-3 gün daha kalmışlar, şampiyona bitmiş daha niye kalıyorsunuz ki?" dedi ve yapılan harcamaları gözler önüne serdi.

"TABLOLARI BİLEREK DÜZELTMEMİŞLER"

Hacıosmanoğlu, "Bu tabloları da bilerek düzeltmemişler. Seçimi kazanacaklarını bildikleri için gelince düzeltiriz herhalde demişler. Ama işler istedikleri gibi olmadı." dedi.

"BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNİN ALTINDA MAKAM ARABASI, ŞOFÖRÜ GEZİYOR"

Hacıosmanoğlu, "Biz bir çiftlik devraldık. Ankara Bölge'de 4 kişi çalışıyor, 30 kişi var kadroda. Bölge müdürlüklerinin altında makam arabası, şoförü geziyor. Bölgelerin yıllık maliyeti 3 milyon Euro." açıklamasını yaptı.