Süper Lig'de 7. haftanın VAR kayıtları açıklandı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 7. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 7. hafta oynanan müsabakalardaki VAR kayıtlarını paylaştı.

Kasımpaşa'ya verilen sonra iptal edilen penaltı kararı

 VAR: "Potansiyel penaltı iptali için sana inceleme öneriyorum."

Hakem: "İçeride, dışarıda ile alakası yok değil mi?"

VAR: "Hayır, ben eline geldiğini görmüyorum. Oynatıyorum sana. Bir tane daha açı vereceğim. Benim gördüğüm oyuncunun sol tarafına geliyor."

 Hakem: "Benim gördüğüm de şu anda o. Eline hiç değdiğini görmedim. Göğsünden gidiyor görüyorum. Penaltıyı iptal ediyorum."

Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı kararı

VAR: "Penaltı için sahada inceleme öneriyorum. Açıklığın temas noktasında durdur. Oğuzhan ilk önce sana elin açıklığını gösteriyorum. Şimdi ele temasını göstereceğim başka bir açıdan."

Hakem: "Başka bir açı verir misin?"

Ali Şansalan: "Burada da ele temasını gösteriyorum. Şimdi tekrardan az önceki pozisyondan elin açıklığını gösteriyorum."

Hakem: "Evet, farklı bir açıdan gösterebilir misin? Yavaşça oynatabilir misin? Penaltı veriyorum."

Trabzonspor'un Konyaspor maçında kazandığı penaltı

VAR: "Sahada potansiyel penaltı için inceleme öneriyorum."

Hakem: "Evet elin konumu doğal konumda değil, teması gördüm. Kafa vuruşundan sonra geliyor. Uzun mesafe evet. Hücumdan geliyor değil mi, kendi bilerek oynadığı top değil, doğal konumunda değil. Penaltı kararıyla oyuna başlıyorum"

Kayserispor'un kazandığı sonrasında iptal edilen penaltı kararı

VAR: "Atilla hocam sana potansiyel bir penaltı iptali için sahada inceleme öneriyorum."

Hakem: "Evet 14 numaranın kontağına bakalım, ayağını kaldırıyor, başka bir açı daha verir misin? Evet kendi takım arkadaşına geliyor 14 numaranın ayağı. Evet gördüm, 9 numaraya herhangi bir kontağı yok. Ben bu ayağın 9 numaraya geldiğini düşündüm, gelmiyor. Penaltıyı iptal ediyorum, kendi takım arkadaşına vuruyor. Hakem atışıyla oyunu başlatıyorum"

Bitcoin için dikkat çeken yeni tahmin: 199 bin 999 Dolar sınırı aşıldı Bitcoin için dikkat çeken yeni tahmin: 199 bin 999 Dolar sınırı aşıldı Dünya genelinde 2024 yılında en çok arıza yapan araç markaları belli oldu Dünya genelinde 2024 yılında en çok arıza yapan araç markaları belli oldu İstanbul trafiğinde şoke eden anlar: Motosikletlileri ezip yoluna devam etti İstanbul trafiğinde şoke eden anlar: Motosikletlileri ezip yoluna devam etti Türkiye'de vatandaşların kendisini en çok güvende hissettiği şehirler belli oldu Türkiye'de vatandaşların kendisini en çok güvende hissettiği şehirler belli oldu Melisa Döngel gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı Melisa Döngel gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı Burası Türkiye'nin en büyük şantiyesi: Binlerce işçi, yüzlerce iş makinesi gece gündüz çalışıyor Burası Türkiye'nin en büyük şantiyesi: Binlerce işçi, yüzlerce iş makinesi gece gündüz çalışıyor Söylemezsem Olmaz'da Serenay Sarıkaya'nın göğüsleri üzerinden iğrenç ifadeler Söylemezsem Olmaz'da Serenay Sarıkaya'nın göğüsleri üzerinden iğrenç ifadeler Borç yapılandırmada ''tarih'' karmaşası: Düzenleme hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırmada ''tarih'' karmaşası: Düzenleme hangi borçları kapsıyor? İstanbul'un eylül ayı enflasyonu açıklandı İstanbul'un eylül ayı enflasyonu açıklandı İsrail'in vurduğu Lübnan'dan Türkiye'ye kaçış başladı: Akın akın geliyorlar İsrail'in vurduğu Lübnan'dan Türkiye'ye kaçış başladı: Akın akın geliyorlar
CHP'den Meclis açılışı için vekillere ''Erdoğan'' talimatı CHP'den Meclis açılışı için vekillere ''Erdoğan'' talimatı Bahçeli CHP ve gazetecileri tek tek tehdit etti Bahçeli CHP ve gazetecileri tek tek tehdit etti Boşanma aşamasındaydı... Genç kadın çocuklarının gözü önünde katledildi Boşanma aşamasındaydı... Genç kadın çocuklarının gözü önünde katledildi Hayat kalitesinin en yüksek olduğu ülkeler anketi sonuçlandı: İşte zirvedeki 10 ülke Hayat kalitesinin en yüksek olduğu ülkeler anketi sonuçlandı: İşte zirvedeki 10 ülke Finans devi Bank of America altın fiyat tahminlerini açıkladı Finans devi Bank of America altın fiyat tahminlerini açıkladı Bingöl'ün Yayladere ilçesinin beklediği Türkiye güzeli İdil Bilgen bakın nereden çıktı Bingöl'ün Yayladere ilçesinin beklediği Türkiye güzeli İdil Bilgen bakın nereden çıktı Orta Doğu alev alev: İran, İsrail'e saldırı başlattı Orta Doğu alev alev: İran, İsrail'e saldırı başlattı Hava durumu ''yok artık'' dedirtecek: Şimdi de kış gidiyor, yaz geliyor Hava durumu ''yok artık'' dedirtecek: Şimdi de kış gidiyor, yaz geliyor Erdoğan'dan Meclis kürsüsünde çarpıcı sözler: ''İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek'' Erdoğan'dan Meclis kürsüsünde çarpıcı sözler: ''İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek'' Tayland'da facia: Okul servisi yandı, 16'sı çocuk, 3'ü öğretmen 19 kişi öldü Tayland'da facia: Okul servisi yandı, 16'sı çocuk, 3'ü öğretmen 19 kişi öldü