Quaresma performansıyla yine alkış aldı

Quaresma performansıyla yine alkış aldı
Güncelleme:

Beşiktaş’ın Portekizli süperstarı Ricardo Quaresma, yedek kulübesinde başladığı Adanaspor maçında ikinci yarıda girip şovunu yaptı.

Kara Kartal’ın UEFA Avrupa Ligi’nde geçen hafta Lyon’la oynadığı çeyrek final rövanş maçında sakatlık yaşayan Ricardo Quaresma, oyuna devam edememişti.

Sağ arka adalesinden problem yaşayan Portekizli futbolcu, takımının 3 idmanını da kaçırmasına rağmen dün Adanaspor karşısında sahaya çıktı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan 33 yaşındaki futbolcu, ikinci yarının başında Atiba Hutchinson’ın yerine oyuna dahil oldu. Sahaya adım atmasının ardından takım arkadaşlarını hücum hattında daha da hareketlendiren Q7, maça etkisini 80. dakikada gösterdi. Yıldız isim, bu dakikada Dusko Tosic’e yaptığı asistle galibiyetin mimarları arasında yer aldı.

Asist krallığında zirveye çıktı

Beşiktaş, Adanaspor karşısından 3-2’lik galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini iyice sağlama alırken Ricardo Quaresma da asist krallığında zirveye çıktı. Başarılı futbolcu, dün akşam Dusko Tosic’e yaptığı asistle bu sezon 11. gol pasına ulaştı ve bu alanda 10’ar asisti bulunan Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Fenerbahçeli Jeremain Lens’i geride bırakarak en tepeye yerleşti.

Seçiniz...