Galatasaray'da gönderilecekler listesi belli oldu

Galatasaray'da gönderilecekler listesi belli oldu
Güncelleme:

Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da bileti kesilen futbolcular belli oldu. Buna göre 6 isim Okan Buruk'un gönderilecekler listesine yazıldı...

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu 102 puanla şampiyon olarak tamamlayarak üst üste 2 toplamda ise 24. kez şampiyonluğunu ilan ederken gelecek sezonun hazırlıklarına da hızlı başladı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray, turnuvaya 20 ya da 21 Ağustos'ta ilk maçına çıkacağı play-off ile katılacak.

Galatasaray'ın rakibi ise 5 Ağustos'ta çekilecek kurayla belli olacak.

TRT Spor’un haberine göre Galatasaray, kadrosundaki 6 yabancı futbolcusuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Bu isimler belli oldu.

TANGUY NDOMBELE

Tottenham takımından kiralanan 27 yaşındaki Fransız orta sahanın sözleşmesindeki 15 milyon euro opsiyon kullanılmayacak. Ndombele, İngiliz ekibine geri dönecek.

CARLOS VINICIUS

Devre arası transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Fulham takımından kiralanan futbolcu beklenen performansı veremedi. Okan Buruk’un kadroda düşünmediği Brezilyalı forveti yeni sezonda kadroda yer almayacak.

SERGIO OLIVEIRA

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Fatih Karagümrük maçında Okan Buruk ile tartışma yaşadıktan sonra kadro dışı bırakılan daha sonra ise affedilen Portekizli Sergio Oliveira, Okan Buruk tarafından kadroda düşünülmüyor. Portekizli orta sahanın satılması planlanıyor.

SERGE AURIER

Devre arasında Nottingham Forest takımından transfer edilen Serge Aurier, Fildişi Sahilli Milli Takımı ile mücadele ettiği Afrika Kupası’ndan sakat döndü. Bir türlü hazır hale gelemeyen futbolcu, Okan Buruk’un da gözüne giremedi. Buruk bu bölgede Kaan Ayhan’a şans vermişti.

WILFRIED ZAHA

Fenerbahçe ile girilen transfer yarışı sonrası kadroya katılan Wilfreid Zaha, bir türlü istenen performansı gösteremedi. Yedek kaldığı süreçte sorun yaratan Fildişi Sahilli yıldızı Okan Buruk da kadroda düşünmüyor.

TETE

Büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı kanat oyuncusu performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Okan Buruk’un gözden çıkardığı kanat oyuncusu uygun teklif gelmesi halinde elden çıkarılacak. Kiralanması veya satılması bekleniyor.