Fenerbahçe2de 78 gol, 30 asistli gol makinesi için geri sayım başladı

Fenerbahçe2de 78 gol, 30 asistli gol makinesi için geri sayım başladı
Güncelleme:

Fenerbahçe kariyerinde 78 gol, 30 asisti olan 20 milyon euro piyasa değerindeki yıldız isim için transfer harekatına başladı.

Yeni sezona Portekizli teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde başlayan Fenerbahçe, ilk olarak Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri’nde 24-29 Haziran tarihlerinde kamp gerçekleştirdi.

Daha sonra Avusturya’nın Graz şehrine geçen sarı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıklarını burada devam ettiriyor. Yoğun tempoda hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe kampta 3 hazırlık maçı yapacak.

Şimdiye kadar Fatih Karagümrük’ten sol bek Levent Mercan, İspanyol ekibi Atletico Madrid’den stoper Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katan sarı-lacivertli takım, sol kanat mevkisine transfer yapmak istiyor.

Özellikle Jose Mourinho, Tadic’i on numara mevkisinde kullanmak istediği için bu bölgeye gol ve asist özelliği yüksek bir profil arayışına girilmişti. O isim Fransa’da bulundu.

Martin Terrier listede

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes’te forma giyen Fransız sol kanat oyuncusu Martin Terrier’i transfer etmek istiyor. Bu gelişme üzerine taraftarlar yıldız futbolcunun hemen transfer edilerek takıma kazandırılmasını istedi.

 Fenerbahçe’nin hazırlık maçı programı şöyle:

6 Temmuz Cumartesi 20.00: Fenerbahçe- Admira Wacker

10 Temmuz Çarşamba 20.00: Fenerbahçe - Hajduk Split 

13 Temmuz Cumartesi 19.30: Fenerbahçe- RC Strasbourg