Fenerbahçe'de Van Persie seferberliği

Fenerbahçe'de Van Persie seferberliği

Robin van Persie’deki belirsizlik devam ediyor.

Shakhtar rövanşı öncesi sakatlanan Hollandalı yıldızın, 11 Ağustos'ta takımla çalışmalara katılması için sağlık ekibi tedaviyi hızlandırdı. Van Persie'nin Eskişehir maçında oynaması düşük, ilk hedef ise Atromitos sınavı.

Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk ile deplasmanda oynanan ikinci maç öncesi Lviv’de yapılan son idmanda sakatlanan ve bu önemli mücadelede takımını yalnız bırakmak zorunda kalan Robin van Persie’deki belirsizlik devam ediyor.

Dün gerçekleştirilen idmanda da Simon Kjaer ve Gökhan Gönül’le birlikte takımdan ayrı olarak çalışan Hollandalı yıldızın, sağ arka adalesinde sertleşme şikayeti vardı. Van Persie’nin, bu sıkıntısıyla ilgili olarak ağrılarının devam ettiği bildirildi. Sağlık ekibinin durumunu yakından takip ettiği 32 yaşındaki forvetin, bir an önce takıma dönmesi için adeta seferberlik ilan edildi.

Riske edilmeyecek

Alınan bilgiye göre tecrübeli yıldızın, 11 Ağustos’ta takımla birlikte idmanlara katılması planlanıyor. Ancak yıldız oyuncunun, iki idmanla 14 Ağustos’taki Eskişehirspor mücadelesinde sahaya çıkması zor gözüküyor. Vitor Pereira’nın riske etmek istemediği oyuncunun, 20 Ağustos’ta Atromitos’la yapılacak Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

Fanatik