Fenerbahçe'de soğuk rüzgarlar !

Fenerbahçe'de soğuk rüzgarlar !

Hollandalı yıldız ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasındaki diyalog Terraneo'yu harekete geçirdi.

Portekizli hoca ile Hollandalı yıldız arasında yaşanan gerginlik Bursaspor galibiyetini gölgeleyince Fenerbahçe’nin İtalyan Sportif Direktörü hemen devreye girdi. Terraneo karşılaşma sonrası soyunma odasında birbiriyle konuşmayan ikiliyi bu sabah özel olarak buluşturacak, olayı tatlıya bağlamaya çalışacak.

Fenerbahçe, Bursaspor’u Robin Van Persie’nin golü ile mağlup edip üç puanı almasına rağmen maçın önüne geçen konu Hollandalı yıldız ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasındaki diyalog oldu.

Yedek kulübesinde maça başlayan golcü oyuncu, hocasının bu kararından dolayı üzgün ve sinirliydi. Hollandalı yıldız ikinci yarının sonlarına doğru oyuna girerken Pereira’nın kendisine taktik vermeye çalışması üzerine bir hayli sinirlenmiş, ortam bir anda gerilmişti. Van Persie tarafından terslenen ve neye uğradığını şaşıran Portekizli hocanın Hollandalı yıldızın golüne hiçbir tepki vermemesi ise dikkat çekmişti.

İkili maçın bitimiyle soyunma odasının yolunu tuttu. Pereira, galibiyetten ötürü takımını tebrik etti. Ancak yaşanan gerginliğin ardından Van Persie ile herhangi bir konuşma yapmadı. Sıcağı sıcağına konuyu masaya yatırmak istemeyen Portekizli hoca olayın soğumasını beklemeyi tercih etti.
Yaşanan bu tatsız gelişmeler ve galibiyetin gölgelenmesi üzerine Sportif Direktör Terraneo devreye girdi. Dünü izinli olarak geçiren sarı-lacivertli takımda İtalyan futbol adamı bu sabah Robin van Persie ve Vitor Pereira ile özel bir toplantı yapacak.

Terraneo görüşmede bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını isteyecek, ikili arasındaki buzları eritmeye çalışacak.

Sarı-lacivertli kulüpte ise bu krizin ciddi bir boyuta ulaşmayacağı görüşü hakim. Van Persie’nin de yaşananlardan dolayı büyük üzüntü yaşadığının altı çizilirken, Hollandalı yıldızın tek sıkıntısının maça ilk 11’de başlamamak olduğu belirtildi. İki tarafından da olaya profesyonel bakmasından dolayı gerginliğin kısa sürede tatlıya bağlanacağı ifade edildi.

Milliyet