Fenerbahçe'de herkes onu istiyor !

Fenerbahçe'de herkes onu istiyor !

Sadece yönetim değil, taraftarlar ile camianın önde gelenleri de Aykut hocanın geri dönmesinden yana... Hafta içinde görüşmeler başlayacak.

Asbaşkan Ali Yıldırım’ın dostu olan Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin en büyük hedefi...

Başkan Aziz Yıldırım’ı Kocaman konusunda kardeşi ikna ederken, Sarı-Lacivertli taraftarlar ile camia da başarılı teknik adamın geri dönmesini istiyor. 3 Temmuz sürecinde takımın başında olan Kocaman’a teklifi Ali Yıldırım iletecek. Aykut hocanın ‘evet’ demesi halinde hemen Konyaspor ile temasa geçilecek. Görüşmenin pazartesi-salı günü yapılması bekleniyor. Öte yandan yönetici İsfendiyar Zülfikari de Twitter’dan yaptığı, “Gönlümde Kocaman bir sevgi var Sarı-Lacivert renklere” paylaşımıyla Aykut Kocaman’ı işaret etti.

Marwijk gelmeye hazır

Robin Van Persie’yi parlatan hoca olan Lambertus ‘Bert’ van Marwijk, yönetimin listesinde bulunuyor... 26 Ağustos 2015’ten bu yana Suudi Arabistan Milli Takımı’nı çalıştıran Hollandalı çalıştırıcı, görevinden istifa etmeyi düşünüyor. Fenerbahçe’nin teklif götürmesi halinde 64 yaşındaki teknik adamın düşünmeden kabul edeceği kulislerde konuşuluyor.

Carlos’ta sorun tecrübe

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Roberto Carlos, Sarı-Lacivertli takımı çalıştırmak için adeta can atıyor. Daha önce Süper Lig’de Sivasspor ve Akhisar’da görev yapan Brezilyalı efsane, “Fenerbahçe’den bir teklif yapılırsa seve seve giderim. Benim için büyük onur olur” demişti. Ancak yönetim, tecrübe eksikliğinden dolayı Carlos’a pek sıcak bakmıyor.

Son aday Marcelino

Fanatik'in haberine göre; Yaşanan gelişmelerin ardından menacerler Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya başladı. Önerilen isimlerden biri Marcelino Garcia Toral. Yönetimin ilgisini çeken İspanyol teknik adam, son olarak Villarreal’i çalıştırdı. Hücum futbolu oynatan ve Villarreal ile Avrupa Ligi’nde yarı final oynayan Marcelino konusunda yönetim detaylı bir araştırma yapıyor.