Cihat Arslan’dan Grbic’e sert tepki

Cihat Arslan’dan Grbic’e sert tepki

Kayserispor maçında Douglao ile tartışan Grbic'e teknik direktör Cihat Arslan'dan sert eleştiri geldi.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta randevusunda kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak ilk 6 iddiasını son iki haftaya taşıdı. 58’inci dakikada Sami’nin yerine oyuna dahil olan Grbic, iki dakika sonra verilen su molasında Douglao ile tartışınca teknik direktör Cihat Arslan’ın tepkisiyle karşılaştı. Bu olaydan etkilenerek oyundan düşen Grbic, 84’üncü dakikrada Cihat Arslan tarafından saha kenarına alındı.

Maçtan sonra da Grbic’e yüklenmeye devam eden Arslan, 26 dakika sahada tuttuğu Karadağlı futbolcu için, “Bence çok bile oynadı. Daha fazla dayanamadım” ifadesini kullandı. Grbic’in girdikten sonra hiçbir varlık göstermediğini söyleyen Cihat Arslan, “Onu kaybetmek istemedim ama takımı kaybedecektim. Hak ettiğinden fazla kaldı sahada” şeklinde konuştu. Genç teknik adam, su atma olayı hakkında ise, “Grbic ile Douglao arasındaki ateşi su atarak söndürdüm. Ben bir şey anlatıyordum, onlar fısır fısır konuşuyorlardı. Sahada konuşmak olmaz, oyun oynayacaklar” dedi.

GALATASARAY ALARMI

Spor Toto Süper lig’de ilk 6 mücadelesi veren Akhisar Belediyespor, hedefe giden yoldaki en kritik maçlarından birinde cumartesi günü Galatasaray’ı konuk edecek. Kayserispor randevusunun ardından 1 gün izin yapan yeşil siyahlı ekip, hazırlıklarına yarın başlayacak. Ligin son haftasında da deplasmanda Osmanlıspor’la karşılaşacak Akhisar Beledişespor’un bu iki müsabakada alacağı sonuçlar, Avrupa hedefinde belirleyici olacak. Son üç maçında rakipleri karşısında eşitliği bozamayan ve 13 beraberlikte ligin en çok berabere kalan takımı olan Akhisar Belediyespor, Galatasaray randevusunda üç haftalık galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.

Etiketler Cihat Arslan grbic