Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy bilmecesi

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy bilmecesi
Güncelleme:

Bu sezon attığı gollerle kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'a umut olan genç golcü Semih Kılıçsoy için aralarında Real Madrid'in de yer aldığı Avrupa'nın 10 devi sırada...

Beşiktaş kötü geçen sezonda taraftarını Ziraat Türkiye Kupası ile mutlu ederken yeni sezonun kadro yapılanması da başladı. Teknik direktör ve transfer için çalışmalar hız kazanırken kadrodaki futbolculara da teklifler gelmeye başladı.

Bu isimlerden biri kötü geçen sezonunun en önemli kazanımı olan genç futbolcu Semih Kılıçsoy oldu. İngiliz basını Semih’i transfer etmek isteyen takımları açıkladı.

 Semih Kılıçsoy, forma giydiği 23 lig maçında 11 gol atarken 3 de asist yaptı. Semih, tüm kulvarlarda çıktığı 35 maçta 12 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

HITC’de yer alan habere göre İngiliz ekipleri Tottenham, Newcastle ve Manchester United, Arsenal ve Manchester City, Semih Kılıçsoy’u transfer etmek isteyen takımlar arasında yer alıyor.

Bunun yanında Fransız ekibi Paris Saint Germain (PSG), Monaco ve Alman ekipleri Bayern Münih ile Bayer Leverkusen de Semih’i izleyen takımlar arasında yer alıyor.

Ayrıca İspanyol devi Real Madrid’in de Semih Kılıçsoy’u transfer etmek istediği yazıldı. Haberde Real Madrid’in forvet hattına, Endrick ve Kylian Mbappe’yi transfer etmesinin transfer sürecini yavaşlatabileceği belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş’ın Semih Kılıçsoy için 25 milyon euro bonservis talep ettiği de ifade edildi.