Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kadrosu açıklandı!

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kadrosu açıklandı!
Güncelleme:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de yarın akşam Trabzonspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosunu açıkladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de yarın akşam Trabzonspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosunu açıkladı. Kara Kartal'ın yeni transferi Joao Mario da kafilede yer aldı.

Sakatlığını atlatıp takımla antrenmanlara yeni başlayan Alex Oxlade-Chamberlain ise Can Keleş ile birlikte kadroda yer almadı.

Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı öncesi ilk 11’de tek değişiklik bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan ve İstanbul’a döndüğünde tek antrenman kaçıran Semih Kılıçsoy’un yerine sol kanatta yeni transfer Joao Mario’nun ilk 11’de sahada olması bekleniyor.

Öte yandan siyah beyazlıların savunma ve orta sahada bir değişiklik yapmayacağı öğrenildi. Forvette ise Immobile gol arayacak.

İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de yarın akşam Trabzonspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosunu açıkladı.

HÜDA Par ''4'üncü madde değişmeli'' demişti; Cumhurbaşkanlığı'nın tavrı belli oldu HÜDA Par ''4'üncü madde değişmeli'' demişti; Cumhurbaşkanlığı'nın tavrı belli oldu Türk Telekom'un CEO'su: ''Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz'' Türk Telekom'un CEO'su: ''Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz'' Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Böylesi filmlerde yok: Aile fotoğrafında yaptıkları işaret iki kız kardeşin sonu oldu Taş ocağı için cennetten çıkma şelaleyi bu hale getirdiler Taş ocağı için cennetten çıkma şelaleyi bu hale getirdiler ''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı ''Siz karışmayın, ben bu işi hallederim'' iddiası... Narin'in kuzeninin ifadesi ortaya çıktı Narin'in köyündeki imam hakkında soruşturma Narin'in köyündeki imam hakkında soruşturma Burası Türkiye'nin tek kedi/köpek fabrikası: Onlarca cana kapılarını açtı Burası Türkiye'nin tek kedi/köpek fabrikası: Onlarca cana kapılarını açtı ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu ''Anayasa'nın 4'üncü maddesi değişsin'' diyen HÜDA-PAR Genel Başkanı hakkında suç duyurusu İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti İhtiyaç kredisinde en düşük faizi isteyen banka değişti Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü Ancelotti sahaya girip, Halil Umut Meler'in üstüne yürüdü
SGK'dan ''SGK çifte ödeme iadesi yapacak'' açıklaması SGK'dan ''SGK çifte ödeme iadesi yapacak'' açıklaması İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama İsrail'in siber saldırı ile patlattığı çağrı cihazlarının üreticisinden ilk açıklama Siber saldırının ardından... İsrail çağrı cihazlarını nasıl patlattı ? Siber saldırının ardından... İsrail çağrı cihazlarını nasıl patlattı ? İnsanlık ölmüş dedirten olay İnsanlık ölmüş dedirten olay Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor Türkiye'de ortalama yaşam süresi belli oldu: Kadınlar 5 yıl daha fazla yaşıyor Sokakta çıplak dolaşan kişiyi dövüp, polise teslim ettiler Sokakta çıplak dolaşan kişiyi dövüp, polise teslim ettiler Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi Esra Erol’da canlı yayında gözaltı: 1,5 yaşındaki bebeğe yapılanlar isyan ettirdi Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...'' Dilruba'dan yeni açıklama: ''Özür dilemiyorum, AKP'lilere burada sesleniyorum...'' Yerli TİHA, yerli mühimmat TOLUN IIR ile 12'den vurdu Yerli TİHA, yerli mühimmat TOLUN IIR ile 12'den vurdu