Aykut Kocaman'a 2 yıllık teklif var !

Aykut Kocaman'a 2 yıllık teklif var !

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, teknik direktör Aykut Kocaman'ın geleceğiyle ilgili konuştu.

Aykut Kocaman'ın adının Fenerbahçe ve Milli Takım'la geçmesiyle ilgili olarak Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'dan açıklama geldi.

Aykut Kocaman ile uzun yıllar çalışmak istediklerini söyleyen Ahmet Şan, Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda önemli sözler söyledi.
 
Kocaman'ın adının Fenerbahçe ve Milli Takım anılmasıyla ilgili dedikodular üzerine görüşü istenen Ahmet Şan, "Kendisi taktir ettiğim bir hoca. Ekibiyle birlikte iyi işler yapıyorlar. Uzun vaade de çalışmak istiyoruz. Şimdilik 2 yıllık anlaşmamız var. Kendisinden 2 yıl daha rica edeceğiz. İnşallah anlaşmayı uzatır. Birkaç sene bu istikrar sürmeli. Hem teknik heyet hem de yönetim bazında bu istikrarı sürdürmeliyiz. Bu istikrar sürerse başarı gelir. Fenerbahçe kökenli olduğu için İstanbul basını en ufak bir kötü gidişte hemen Aykut Kocaman'ı öne atıyor. Bence Fenerbahçe Kulübü de bu haberlerden rahatsız oluyordur. Mevcut hocaları oluyor ve bu hocalar da bu haberleri okuyor. İki taraf için kötü bu haberler. Doğru bir tutum değil" diye konuştu.

Sporx