Aykut Kocaman: ''Yeni oyuncular şart''

Aykut Kocaman: ''Yeni oyuncular şart''
Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak hala ciddi eksikleri bulunduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sturm Graz maçı sonrası basın mensupları ile kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Övgü alan performansları için "Bu daha başlangıç. Önemli olan sonunun böyle bitmesi. Sonuna kadar bu futbolu oynamamız gerekiyor" diyen Kocaman, "Çok koşan bir takıma karşı mücadele ettik. Tam 120 km koşmuşlar, biz 116 km koşmuşuz. Bu da maçın sonunda yorulmamıza neden oldu. Son 15-20 dakika oyundan düştük. İstanbul'daki maç da çok zor olacak, çünkü bu maçın yorgunluğu takımı düşürecektir" ifadelerini kullandı.

Takıma takviye yapmak zorunda olduklarını söyleyen Kocaman, "Bu takıma yeni oyuncular katmamız şart. Lig çok uzun bir maraton, belki 60 maçın üzerine çıkabiliriz. Sakatlıklar olacak, yorgunluklar olacak, bu nedenle takviyeler gerekiyor" dedi.

Neden olmasın!

Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı, "Sturm Graz sürekli aynı futbolu oynayan son derece organize bir ekip. Çok hızlı hücuma çıkıyorlar. Bizim de Fenerbahçe'de yapmak istediğimiz bu. Her zaman aynı futbolu oynayan bir ekip oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 64 maç yaptığı, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar çıktığı 2012-13 sezonunun hatırlatılması ve "Bu sene 65 maç olabilir mi?" sorusu üzerine Kocaman, "65 maç neden olmasın" yanıtını verdi.

Başarılı teknik adam, "Sturm Graz maçından galibiyetle ayrıldık. Ama bu galibiyet hiçbir şekilde bizi aldatmamalı, hala eksiklerimiz bulunmakta. Eksiklerimizi gidermek için ilerleyen haftalara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Milliyet