''UEFA kupası hayal değil''

''UEFA kupası hayal değil''

Robin van Persie, vatandaşı Dirk Kuyt’tan aldığı ağabeylik bayrağını sallamaya başladı...

“Shakhtar’a karşı sahada her şeyinizi ortaya koydunuz ama olmadı. Şampiyonlar Ligi’nden elensek de bundan sonra artık Avrupa Ligi’nde çok büyük başarılar elde edeceğiz.”

F.BAHÇE’NİN uçan Hollandalı’sı Robin van Persie, vatandaşı Dirk Kuyt’tan aldığı ağabeylik bayrağını sallamaya başladı. Sakatlığı yüzünden şu ana kadar saha içinde takıma katkı yapamasa da saha dışında adeta teknik heyetin bir parçasıymış gibi çalışan yetenekli golcü, Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donestk’e elenmenin üzüntüsünü yaşayan arkadaşlarını yaptığı konuşmayla teselli etti.

DEVLER Ligi mücadelesinden bir gün sonra Samandıra Tesisleri’nde kendisi için verilen doğum günü yemeğinde sarı-lacivertlileri gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden 32 yaşındaki oyuncu, bu organizasyonda söz alarak şu motivasyon konuşmasını gerçekleştirdi:

“LVIV’DE sahada sizin yanınızda olmayı çok istesem de sakatlığım buna engel oldu. Ancak durumum öngörülen kadar ciddi olmadığından en yakın zamanda bir daha ayrılmamak üzere aranıza katılmayı bekliyorum. Shakhtar maçına gelirsek.. Siz sahada her şeyinizi ortaya koydunuz ama olmadı. Artık sonucu hiç de adil olmayan bu karşılaşmayı unutmamız lazım.

‘BİRLİK OLALIM’
ELENDİK diye bütün hayâllerimiz bitmedi. Futbolda her zaman yeni umutlar vardır. Yolumuza Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz ve çok büyük başarılar elde edeceğiz. Bunları laf olsun diye söylemiyorum. İçinden geçenleri, inandıklarımı sizinle paylaşıyorum. UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak bizim için hayâl değil, olmamalı da. Aynı şekilde lige de iyi bir başlangıç yapıp sezon sonu şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu hedef için bu haftadan itibaren birlik olalım ve önümüze bakalım.”