''Beni Beşiktaş'ta göreceksin''

''Beni Beşiktaş'ta göreceksin''

Boşnak teknik adamı aramayan Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan İnler, "Yeniden eski günlerime döneceğim. Milli takıma da gireceğim" dedi.

Beşiktaş'ı yuvası olarak gören Gökhan İnler, kariyerini yeniden yeşertmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Napoli'den 7 milyon euro bonservis bedeliyle Leicester City'ye büyük umutlarla giden 32 yaşındaki oyuncu, bir sezonda dibe vurdu. Sadece 885 dakika süren alan Gökhan İnler, İsviçre Milli Takımı'ndaki yerini de bu nedenle kaybetti. Teknik Direktör Vladimir Petkovic, gurbetçi oyuncuyu Euro 2016 kadrosuna bile dahil etmedi. 89 kez milli formayı giyen Gökhan İnler, Beşiktaş'a transferini yeniden bir meydan okuma olarak görüyor. Vladimir Petkovic tarafından yarınki Portekiz maçının kadrosuna da çağrılmayan gurbetçi oyuncuyu hırs bastı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLACAĞIM

Siyah-Beyazlılar'a transferinin ardından Boşnak teknik adamı telefonla arayan Gökhan İnler, "Beşiktaş'a imzayı attım. Artık daha fazla oynama şansı bulacağım. Kendimi göstereceğim. Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Yeniden milli takımda olmak istiyorum. Bunun için kendimi hazırlayacağım" diyerek ne kadar istekli olduğu dile getirdi. Petkovic de gurbetçi oyuncuya "Seni takip edeceğim" dedi. İsviçre'nin patronu, Portekiz maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Gökhan İnler hakkında ilginç sözler sarf etti.

DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ

Vladimir Petkovic, "Bu değişimin nasıl olacağını göreceğiz. Oyuncularımı dinliyorum. Tüm oyuncularımla doğrudan temas halindeyim. Belki de Gökhan, Euro 2016'ya gelemediği için hâlâ kırgındır" dedi. İsviçre basınında da Boşnak teknik adamının bu sözlerinin ardından "Gökhan İnler ile buzlar erimedi" manşetleri atıldı. İsviçrelilere göre; İnler eski formuna geri dönebilirse, yeniden milli takım forması giyebilir.

Akşam