İtalya'nın en iyisi Cannavaro !

İtalya'nın en iyisi Cannavaro !

Fabio Cannavaro İtalyan Futbol Ocarları'nda En İyi Futbolcu seçilerek ödülünü aldı.

İtalya'nın Dünya Kupası sahibi kaptanı Fabio Cannavaro İtalyan Futbol Ocarları'nda En İyi Futbolcu seçilerek ödülünü aldı.. Cannavaro'nun milli takımdan takım arkadaşları Buffon, Daniele De Rossi ve Luca Toni de ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı..

İtalya Futbol Birliği üyelerinin oyları ile belirlenen ödüllerde Oscar oyların 3'de 1'ini alarak ödüle uzanan Cannavaro Milano'daki törende aynı zamanda En İyi Defnas Oyuncusu ve En İyi İtalyan Oyuncu ödüllerinde de ipi göğüsledi..

33 yaşındaki Real Madridli futbolcu bu ödülle birlikte son 3 ayda 3. önemli ödülüne uzandı.. Avrupa'da Yılın Futbolcusu seçilen Cannavaro ardından da FIFA Yılın Futbolcusu ödülünü alan ilk defans oyuncusu olmıştu..

Cannavaro'nun İtalya Milli Takımı'ndan 3 arkadaşı da Milano'da ödül alan isimler arasında yer aldı..

Juventus'dan Gianluigi Buffon En İyi Kaleci, Roma'nın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Daniele De Rossi En İyi Genç Oyuncu, Luca Toni de geçen sezon Fiorentina ile attığı gollerle En İyi Golcü çdüllerine uzandı..

Diğer kategorilerde de Milan'ın yıldızı Kaka, En İyi Yabancı Oyuncu ödülünü Cagliari'den golcü David Suazo ile paylaştı.. Roma'yı şampiyonluk adayları arasına sokan Luciano Spalletti de En İyi Çalıştırıcı ödülünün sahibi oldu..