Igor Tudor eski öğrencisini istiyor

Igor Tudor eski öğrencisini istiyor
Güncelleme:

Teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getiren Udinese, Hırvat teknik adamın raporu doğrultusunda Süper Lig'de transfer pazarına açılmaya hazırlanıyor.

Igor Tudor, Süper Lig'de forma giyen 4 futbolcuyu transfer listesine aldı.

Udinese'nin satın alma opsiyonlu kadrosuna katmak istediği Tolga Ciğerci için 3 milyon Euro önereceği iddia edildi. Tolga Ciğerci'nin 2017-2018 sezonu sonunda 8 milyon Euro bedelle serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu bonservis bedelini ödemek istemeyen Udinese, Tolga Ciğerci'yi 1 yıl kiraladıktan sonra bonservisiyle kadrosuna katacak.

Tudor'un Süper Lig'den istediği oyuncu Tolga Ciğerci ile sınırlı değil. Hırvat Teknik adam Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da birer ismi listesine ekledi.

Beşiktaş'la 5 yıllık sözleşme imzalayan Tolgay Arslan'ı istediği belirtilen Tudor'un, yıldız oyuncu için girişimlere başlayacağı belirtildi.

Hırvat teknik adamın hedefindeki bir başka isim ise Fenerbahçeli sağ bek Mauricio Isla. Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın gözden çıkardığı Isla'nın daha önce Udinese forması giymesi bu transferde Tudor'un elini güçlendiriyor.

Tudor, forvet takviyesi için de Süper Lig'den bir isimle temas halinde. Karabükspor'da birlikte çalıştığı Seleznyov'a kanca atan Udinese, Akhisarspor'la pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.

Fotomaç

İBB'ye ve CHP'ye neden kayyum atanmadı ? İşte iktidarın kayyum planını bozan ayrıntı! İBB'ye ve CHP'ye neden kayyum atanmadı ? İşte iktidarın kayyum planını bozan ayrıntı! 50 kilo birden veren Kolpaçino'nun galerici Şahin'ini gören tanıyamadı 50 kilo birden veren Kolpaçino'nun galerici Şahin'ini gören tanıyamadı Protestolar sonrasında üniversite duvarında endişe veren tehdit mesajları! Protestolar sonrasında üniversite duvarında endişe veren tehdit mesajları! Güpe gündüz sokak ortasında dehşet saçan kar maskeli saldırganların kimlikleri ortaya çıktı Güpe gündüz sokak ortasında dehşet saçan kar maskeli saldırganların kimlikleri ortaya çıktı Myanmar'da önce 7,7 ardından da 6,4'lük peşpeşe iki büyük deprem! Myanmar'da önce 7,7 ardından da 6,4'lük peşpeşe iki büyük deprem! Deprem anında şoke eden görüntüler: Gökdelendeki havuz suyu taştı, insanlar sürüklendi Deprem anında şoke eden görüntüler: Gökdelendeki havuz suyu taştı, insanlar sürüklendi Düzenli ilaç kullananlar dikkat! Artık hastaneye gitmeye gerek yok Düzenli ilaç kullananlar dikkat! Artık hastaneye gitmeye gerek yok Bakanlık AK Partili Mustafa Varank hakkında inceleme başlattı Bakanlık AK Partili Mustafa Varank hakkında inceleme başlattı Altın altın olalı bu seviyeleri görmemişti! Rekor üstüne rekor kırdı! Altın altın olalı bu seviyeleri görmemişti! Rekor üstüne rekor kırdı! Rasim Ozan Kütahyalı yine bombayı patlattı: ''Tahliye olacak'' deyip tarih verdi Rasim Ozan Kütahyalı yine bombayı patlattı: ''Tahliye olacak'' deyip tarih verdi
Hasan Kaçan polisten kaçan Pikachu'yu hedef aldı Hasan Kaçan polisten kaçan Pikachu'yu hedef aldı AK Parti'den ihraç edilen isim RTÜK Başkanı'nı ''militan'' ilan etti! AK Parti'den ihraç edilen isim RTÜK Başkanı'nı ''militan'' ilan etti! İmamoğlu'nun gözaltına alınan avukatı için karar verildi İmamoğlu'nun gözaltına alınan avukatı için karar verildi Mesut Özil'in Espressolab hamlesi sosyal medyada olay oldu Mesut Özil'in Espressolab hamlesi sosyal medyada olay oldu İstanbul'da suç makinesi ''sarı dolandırıcı'' kamerada! Kadın turiste kabusu yaşattı İstanbul'da suç makinesi ''sarı dolandırıcı'' kamerada! Kadın turiste kabusu yaşattı Dolandırıcıların yeni tuzağı bu oldu: Bu SMS her an size de gelebilir! Dolandırıcıların yeni tuzağı bu oldu: Bu SMS her an size de gelebilir! 4 yıldır kaçmayı başaran şüphelinin sırrı ortaya çıktı 4 yıldır kaçmayı başaran şüphelinin sırrı ortaya çıktı Bahçeli'den İBB soruşturması için dikkat çeken çıkış! Bahçeli'den İBB soruşturması için dikkat çeken çıkış! Biri yabancı iki şirket bu ilimizde fabrika kuracak: 7 bin kişiye iş fırsatı! Biri yabancı iki şirket bu ilimizde fabrika kuracak: 7 bin kişiye iş fırsatı! Bayramda ne giyeceğim diye düşünmeyin, yağmurluk ve şemsiyeyi kombinleyin! Bayramda ne giyeceğim diye düşünmeyin, yağmurluk ve şemsiyeyi kombinleyin!