Beşiktaş Altay Bayındır ile anlaştı iddiası

Beşiktaş Altay Bayındır ile anlaştı iddiası
Güncelleme:

Beşiktaş’ın eski Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır ile anlaştığı belirtildi. Altay Bayındır Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyiyordu.

Manchester United'da beklediği forma şansını bulamayan millî kaleci Altay Bayındır, Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öne sürüldü. A Spor’un haberine göre EURO 2024 sonrası resmiyet kazanması beklenen transfer için Beşiktaş'ın, 5 milyon euro bonservis ve ek olarak 3 milyon euro bonuslar içeren bir teklif sunduğu bildirildi.

Altay, daha fazla forma şansı bulabilmek için Manchester United yönetiminden ayrılmak istediğini belirtmiş ve kulüpten kolaylık gösterilmesini istemiş. İngiliz basını da bu büyük geçişin detaylarını paylaşırken, transferin sezon sonu itibarıyla resmiyete kavuşacağı belirtildi. Beşiktaş'ın, başarılı kaleciyle anlaşma sağlaması İstanbul ekibinin kalesini sağlamlaştırma adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Saat 00.30'da İstanbul... Akın akın gidiyorlar! Saat 00.30'da İstanbul... Akın akın gidiyorlar! Bu pazar bağımlılık yapıyor! 24 saat açık, gece bile tıklım tıklım Bu pazar bağımlılık yapıyor! 24 saat açık, gece bile tıklım tıklım Sıfır araçlara TTB zorunluluğu rafa kaldırıldı Sıfır araçlara TTB zorunluluğu rafa kaldırıldı Metrobüs istasyonunda şoke eden kavga: Yürüyen merdivende saldıran kadın aşağı düştü Metrobüs istasyonunda şoke eden kavga: Yürüyen merdivende saldıran kadın aşağı düştü Beren Saat günler sonra suskunluğunu bozdu Beren Saat günler sonra suskunluğunu bozdu Bazı köprü, otoyol ve toplu taşıma araçları ücretsiz oldu Bazı köprü, otoyol ve toplu taşıma araçları ücretsiz oldu 5 ülkeyi sallayan 7.7 ve 6.4'lük depremlerde can kaybı artıyor 5 ülkeyi sallayan 7.7 ve 6.4'lük depremlerde can kaybı artıyor Çocuklar Duymasın'ın Emine'si sarı saçlarıyla olay oldu Çocuklar Duymasın'ın Emine'si sarı saçlarıyla olay oldu AK Partili Çelik'ten Harvard Üniversitesi'ne sert tepki: Bilimsel düşünceye açık bir saldırıdır AK Partili Çelik'ten Harvard Üniversitesi'ne sert tepki: Bilimsel düşünceye açık bir saldırıdır Biri 16, diğeri 17 yaşında... Sosyal medyada başlayan tartışmada korkunç son! Biri 16, diğeri 17 yaşında... Sosyal medyada başlayan tartışmada korkunç son!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar: Sağanak ve fırtına geliyor! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar: Sağanak ve fırtına geliyor! Bayram tatilinde yola çıkacaklar dikkat! Bayram tatilinde yola çıkacaklar dikkat! Elon Musk'tan sürpriz hamle! X satıldı Elon Musk'tan sürpriz hamle! X satıldı İmamoğlu'nun tutuklanması anketlere böyle yansıdı: İşte partilerin son oy oranları İmamoğlu'nun tutuklanması anketlere böyle yansıdı: İşte partilerin son oy oranları Sokak ortasında kadına tekme tokat dayak! ''Vur hak etti'' diye destek verdiler Sokak ortasında kadına tekme tokat dayak! ''Vur hak etti'' diye destek verdiler Türkiye'den bir günde rekor ihracat Türkiye'den bir günde rekor ihracat Trump, Grönland'ı neden istediğini açıkladı Trump, Grönland'ı neden istediğini açıkladı Beşiktaş - Galatasaray derbisinin VAR hakemi açıklandı Beşiktaş - Galatasaray derbisinin VAR hakemi açıklandı CHP'den ''İmamoğlu'na Özgürlük'' mitingi: Alandaki kişi sayısı dudak uçuklattı CHP'den ''İmamoğlu'na Özgürlük'' mitingi: Alandaki kişi sayısı dudak uçuklattı Ünlü tarihçiden İş Bankası çıkışı: ''Atatürk'ün vasiyetini iptal etmek demektir'' Ünlü tarihçiden İş Bankası çıkışı: ''Atatürk'ün vasiyetini iptal etmek demektir''