Türkiye Basketbol Federasyonu yeni başkanını seçti

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Hidayet Türkoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

2024 Paris olimpiyatlarında sonra 3 ay içerisinde kanunen yapılması zorunda olan Federasyonların genel kurullarında bugün Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı.

Yönetim ve Mali raporların ibra edildiği Genel Kurula 177 delegeden 165’i katıldı. 3 Oyun geçersiz olduğu seçimde 133 oy alan Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçilirken, diğer aday Ahmet Efe Aydan ise 29 oyda kaldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Hidayet Türkoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Türkoğlu, seçim sonrası teşekkür konuşmasında duygularını şu şekilde dile getirdi:

‘KEŞKE İLETİŞİME DAHA AÇIK BİR CAMİA OLSAK’

“Öncelikle herkese saygılarımı sunmak istiyorum. Buraya bazı duygularla çıktım ama nasıl konuşacağım gerçekten bilmiyorum. Keşke basketbol camiası olarak daha iletişime açık bir camia olsak. İletişim kurmadan camiamız bu yönde rahatsız etmememiz gerektiğine inanan bir insanım. Çünkü biz her zaman şeffaf, dürüst ve samimi olduk. Bundan sonra da aynı şekilde olacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. ‘Hatalarımız oldu mu’ mutlaka olmuştur. Bundan sonra da ‘olmayacak’ diyemem ama her zaman herkese bir telefon yakınlığında oldum. O yüzden beni ve ekibimi tekrar buraya bu sahneye çıkaran camia şükranlarımı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum daha fazla konuşup burada gözyaşı dökmek istemiyorum.”

Türkiye Basketbol federasyonu başkanlığına 4 yıllığına yeniden seçilen Hidayet Türkoğlu yönetim kurulu listesinde Hakkı Harun Erdenay, Bilge Donuk, Hüseyin Beşok, Hüseyin Çağatay Özdoğru, Mehmet Fatih Öztürk, Mustafa Sarımermer, Rıza Selim Demir, Serdar Karagöz, Tolga Egemen ve Yılmaz Argüden yer aldı.

Narin'in ailesinden karşı hamle: Suç duyurusunda bulundular Narin'in ailesinden karşı hamle: Suç duyurusunda bulundular 12 gündür aranıyordu... Pelin'in cesedi ormanda bulundu 12 gündür aranıyordu... Pelin'in cesedi ormanda bulundu Discord'taki mide bulandıran iddiaların hedefindeki isimden ilk açıklama Discord'taki mide bulandıran iddiaların hedefindeki isimden ilk açıklama İki genç kızın katilinin annesi konuştu: ''İkbal de intihara kalkışmıştı'' İki genç kızın katilinin annesi konuştu: ''İkbal de intihara kalkışmıştı'' İzmir Havalimanı'nda kaçakçılara ameliyat: Cinsel organlarından onlarca külçe altın çıktı İzmir Havalimanı'nda kaçakçılara ameliyat: Cinsel organlarından onlarca külçe altın çıktı Türkiye onu Çarli'nin Cilvenaz'ı olarak tanımıştı: Yıllar sonra ortaya çıktı Türkiye onu Çarli'nin Cilvenaz'ı olarak tanımıştı: Yıllar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu'nun DNA testi sonucu belli oldu Cem Garipoğlu'nun DNA testi sonucu belli oldu Muş'ta jaguar görüldüğü iddiası: ''Pusuya yatıp beni gözetledi'' Muş'ta jaguar görüldüğü iddiası: ''Pusuya yatıp beni gözetledi'' Harran Üniversitesi'nda skandal fuhuş iddiası Harran Üniversitesi'nda skandal fuhuş iddiası İstanbul'daki kadın katilinin intiharındaki 3'üncü kişinin kimliği belli oldu İstanbul'daki kadın katilinin intiharındaki 3'üncü kişinin kimliği belli oldu
Mantar toparken şans eseri başına talih kuşu kondu Mantar toparken şans eseri başına talih kuşu kondu Müge Anlı'da yine olay var: Canlı yayında eşinin yüzüne tükürdü Müge Anlı'da yine olay var: Canlı yayında eşinin yüzüne tükürdü İstanbul'da yine sapık dehşeti: Genç kadını takip edip, taciz etti İstanbul'da yine sapık dehşeti: Genç kadını takip edip, taciz etti 613 km menzilli bir elektrikli model daha Türkiye'de: Fiyatı belli oldu 613 km menzilli bir elektrikli model daha Türkiye'de: Fiyatı belli oldu Türkiye’de en ucuz otomatik vitesli 10 araç belli oldu: 892 bin TL'den başlıyor Türkiye’de en ucuz otomatik vitesli 10 araç belli oldu: 892 bin TL'den başlıyor Okul önünde mastürbasyon yapan sapık suçüstü yakalandı Okul önünde mastürbasyon yapan sapık suçüstü yakalandı Korkunç olayın ses kaydı çıktı: ''Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel'' Korkunç olayın ses kaydı çıktı: ''Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel'' Olay iddia: Ünlü köftecinin ürünlerinde domuz eti çıktı, bakanlık ismini açıklayamadı Olay iddia: Ünlü köftecinin ürünlerinde domuz eti çıktı, bakanlık ismini açıklayamadı Türkiye'de en yüksek maaş hangi sektörde? İşte en çok kazandıran meslekler Türkiye'de en yüksek maaş hangi sektörde? İşte en çok kazandıran meslekler DEM Parti'den Bahçeli'ye müzakere teklifi DEM Parti'den Bahçeli'ye müzakere teklifi