Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Nagehan Alçı'ya hakaret yağmuru

Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Nagehan Alçı'ya hakaret yağmuru
Güncelleme:

Kısa bir süre önce eşi Rasim Ozan Kütahyalı'yla boşanarak evliliklerine son noktayı koyan ve canlı yayında yaptığı "Rasim'den neler çektim" açıklamasıyla olay olan Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine attığı hakaret dolu mesajları delil olarak göstererek mahkemeye başvurdu.

Gazeteci yazar Nagehan Alçı, evliliği boyunca Rasim Ozan Kütahyalı tarafından ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını ve tehdit edildiği söylemişti.

Alçı, eski eşi hakkında 250 bin lira maddi tazminata davası açtı. Dava dilekçesinde, Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya ağır sözleri de yer aldı.

'B Yüzü' isimli Twitter hesabı, Nagehan Alçı’nın eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında açtığı davanın dilekçesini yayınlandı.

Dava dilekçesinde, Rasim Ozan Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya gönderdiği mesajlarda "düşük seviyeli başarısız zavallı", "şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil" hizmetçi, İbrahim Tatlıses' in kadını mısın", "köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "öldün sen öldüüünnnn", gibi ifadeler yer alıyor.

Dava dilekçesinde, Rasim Ozan Kütahyalı’nın birden fazla telefon hattı kullandığı ve bir hattında kendini polis gibi tanıtarak Nagehan Alçı’nın katıldığı programdaki diğer yorumcuları aradığı iddiası da yer aldı.

Ayrıca Nagehan Alçı’nın avukatı aracılığıyla savcılığa sunduğu dilekçede, Rasim Ozan Kütahyalı’nın boşandıktan sonra da kendisini tehdit ve taciz ettiği iddiası da yer aldı.

"Rasim'den neler çektim"

Ümit Zileli ile Nagehan Alçı KRT'de katıldıkları bir canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yaptığı yorumla dikkat çekti.

"Uzun süre sonra ilk kez böyle rahat bir program yaptık." diyen Ümit Zileli'ye "Sen Rasim'e alışmışsın" yanıtı veren Alçı "Rasim'den neler çektim" diyerek güldü.

Alçı'nın bu ifadesi stüdyoyu kahkahaya boğarken, Ümit Zileli'nin yanıtı "manşeti sen attın" oldu.

 

Tek celsede boşanmışlardı

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma davası 3 Ekim 2023 tarihinde İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde görüldü.

Çift, duruşmayı mahkeme kaleminde bekledi. Önce görüntü alınmasını istemeyen çift, basın mensuplarının soruları karşısında mahkeme kapısında yan yana geldi.

Nagehan Alçı, "Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok. Ailemizin mahremiyeti adına sizden de saygı rica ediyoruz" dedi.

Duruşma yaklaşık 15 dakika sürdü. Duruşma salonundan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan Nagehan Alçı "Boşandınız mı?" sorusuna "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" diye yanıtını verirken, Rasim Ozan Kütahyalı ise "Güzel dostça, herşey iyi" şeklinde yanıt verdi.