Narin'i arama çalışmaları arasında ''söyleyemem'' demişti, ne gördüğünü açıkladı

Güncelleme:

Diyarbakır'da kayıp olarak aranırken korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan minik Narin ile ilgili olarak olay yerinden canlı yayında "Bir şey gördüm ve bunu hissettim ama söyleyemiyorum" diyen TV100 muhabiri ne gördüğünü açıkladı.

21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili cinayet soruşturması sürerken olay yerinden canlı yayın yapan tv100 muhabiri Canan Altıntaş "söyleyemem" dediği şeyi canlı yayında açıkladı.

tv100'ün Diyarbakır'da bulunan muhabiri Canan Altıntaş, 3 gün önce söylediği "Ben Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum. O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." sözlerine neden olan olayı ilk kez açıkladı.

Programa Diyarbakır'dan katılan Altıntaş, kendisine bu sözleri söyleten olayı "O gün Narin bulunmadan bir gün önce kapı önünde birkaç kadın Yasin okuyordu. Bölgede Yasin, ölülere okunur." ifadeleriyle açıkladı.