Mehmet Demirkol'dan Ersun Yanal'a şok sözler

Mehmet Demirkol'dan Ersun Yanal'a şok sözler
Güncelleme:

Mehmet Demirkol NTVSpor'da yayınlanan programda Ersun Yanal'ın 'Fenerbahçeliyim' açıklamalarına tepki gösterdi.

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, NTVSpor’da yayınlanan ‘Spor Servisi’ programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi. Fenerbahçe ve Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Demirkol, Ersun Yanal’ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

İşte Demirkol’un değerlendirmeleri:

”MEHMET TOPAL’IN İKTİDARI BUDANMAYA ÇALIŞILIYOR”

Fenerbahçe’de Pereira döneminde Terraneo görevdeyken Emre yollandı. Mehmet Topal yedek? Josef oynuyordu o zman… Hem kendisi hem yönetim Mehmet Topal’ın kadroya girmesini istemedi mi? Baskı yapılmadı mı? Demek ki orada Mehmet Topal’ın bir gücü var. 2 sene sonra oyunda bir kriz yaşanınca Mehmet Topal’ın iktidarı budanmaya çalışılıyor. Ama zaten bunu yapan yönetim değil miydi?

”İSTİFA OLAYI FALAN YAŞANMADI MI?”

Aykut Hoca çıktı ‘ben istifa edeceğim’ dedi. Sonra hiçbir şey söylemeden geri döndü… Oyuncularla konuşmuyor, kimseyle konuşmuyor. Fenerbahçe Yönetimi çıktı dedi ki; Siz Aykut Kocaman’ın söylediklerine bakmayın…Bunu okuyunca diyorsun ki; istifa olayı falan yaşanmadı mı?

”FENERBAHÇE’DEN PARA ALINCA FENERBAHÇELİLİK BİTİYOR MU?”

Aykut Kocaman bedava mı çalışıyor? Para almıyor mu Fenerbahçe’den? Benim etrafımdaki herkes Fenerbahçe’ye para veriyor. Bilet alıyor, ürün alıyor, kombine alıyor. Fenerbahçe’den para alınca Fenerbahçelilik bitiyor mu?

”OYUNCULARLA KONUŞMAMAK NE DEMEK?”

Aykut Hoca istifa edeceğini söyledi… Gitti. Vazgeçti, döndü, oyuncularla konuşmuyor şimdi bu normal mi? Oyuncularla konuşmamak ne demek ya? Öyle bir şey olur mu? Oyuncu konuşmak isterse ne olacak peki? Ben küstüm konuşmuyorum mu diyeceksin? İstifa etmenin, kabul etmek veya reddetmek gibi bir şeyi olmaz.

”SİZ FENERBAHÇELİ DEĞİLSİNİZ, TEKNİK DİREKTÖRSÜNÜZ…”

(Ersun Yanal’ın sözleri üzerine) Bırakın bu Fenerbahçeliliği falan… Zico Fenerbahçeli değildi ama çok seviyordum adamı. Roberto Carlos da şahane adamdı Fenerbahçeli değildi. Alex de Fenerli değildi onu da çok seviyordum… Onları ben en Fenerbahçeli’den daha çok seviyorum çünkü işlerini yaptılar hepsi. Para alıyorsunuz işinizi yapın ya. Sen Galatasaray’a gidiyordun neredeyse camiadan tepki olmasa? Trabzon’a gittin 2 defa 3 defa… Bırakın bunları… Siz Fenerbahçeli değilsiniz siz teknik direktörsünüz .’

”BİZ ÇOK AHLAKLIYIZ BATI GİBİ DEĞİLİZ DESEM?”

Lucescu ile gençlik arasındaki tezatlığı görüyor musun? Lucescu ve gençlik… Lucescu’nun göreve devam etmesini şiddetle kınıyorum. Şimdi ben desemki ‘biz çok ahlaklıyız Batı gibi değiliz…’ Bunun yönle bir alakası var mı? Batı ahlaksız demiş oluyorum. Lucescu diyor ki; Fransa’da olur, Almanya’da olur ama Afkanistan, Bangladeş, Irak, Türkiye buralarda olmaz diyor. Yoksa benim doğuda olmaktan falan bir rahatsızlık duyduğum yok.

”AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDEMEZSE YANAR ORTALIK”

Ben Lucescu’yu tanıyorum ve bunu neden söylediğini de gayet iyi biliyorum. 2020 Avrupa Şampiyonası’na katılmak mevzu değil. Önemli olan Dünya Kupası’na katılmak. Avrupa Şampiyonası’nda 24 takım var. Avrupa Şampiyonası’na gidemezse yanar ortalık.

”YABANCI SINIRLAMASI VARKEN NEDEN YAPILMADI?”

Altyapıyı kuvvetlendirmek için yabancı sınırlaması yapıyoruz. Peki yabancı sınırlaması varken neden altyapıya kuvvetlendirilme yapılmadı? Her şeyin başı ekonomi… Yabancı sınırlaması değil. Federasyon kulüplere denetleme getirsin bu zaten düzelir.

”BEŞİKTAŞ CENK’İ SATILIĞA ÇIKARMAMALI”

Cenk gibi bir santrafor çıktığı zaman menajerler hareketlenir. Manipilasyona başladılar… Beşiktaş Cenk’i satabilir ama Beşiktaş Cenk’i satılığa çıkarmaz, çıkarmamalı. Beşiktaş’la Cenk’in ilişkisi böyle olmalı. Satılık denmemeli menajer oyunlarına da gelmemeli… Tok satıcı olacaksın. Cenk Tosun, vitrinde durup fiyatı yazmayan bir ürün gibi. Ama menajer oyunlarına gelirsen bu iş 20’ye biter. ‘Satılık’ olarak koyarsan iş değişir. Şampiyonlar Ligi’nin 1 numaralı adayıyım. Seneye yüksek ihtimalle Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim. Satmıyorum.’ diye düşünülmeli.

”FENERBAHÇE’DE 3 KİŞİ KALIYOR”

Fenerbahçe Basketbolda belki yerli oyuncuları Milli Takım’a gönderebilir… Ama o zaman yabancıları da gönderecek. Takımda 3 kişi kalıyor. Yani bunun FIBA ile Euroleague arasında düzeltilmesi lazım. Bu konuda federasyonlar ülkelerle pazarlık yapıyormuş.

text-ad
Hazal Çağlar ile Samet Akaydın'ın aşk tatilinde Hazal Çağlar ile Samet Akaydın'ın aşk tatilinde İran'dan İsrail'e balistik füzelerle saldırdı... Bu füzeler ilk kez kullanıldı! İran'dan İsrail'e balistik füzelerle saldırdı... Bu füzeler ilk kez kullanıldı! 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü! TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü! Şeyma Subaşı'dan ''hayranlarını'' şaşırtan sürpriz karar! Şeyma Subaşı'dan ''hayranlarını'' şaşırtan sürpriz karar! Miras paylaşımında ve hisseli miraslarda yeni dönem... Miras paylaşımında ve hisseli miraslarda yeni dönem... ABD yüzen kalesini bölgeye gönderiyor: İsrail açıklarına konuşlanacak! ABD yüzen kalesini bölgeye gönderiyor: İsrail açıklarına konuşlanacak! İş vaadiyle kandırılan Bursalı genç Uganda’da kayboldu İş vaadiyle kandırılan Bursalı genç Uganda’da kayboldu Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı Diyarbakır'da 9 yaşındaki kayıp Yasemin'den kahreden haber! Diyarbakır'da 9 yaşındaki kayıp Yasemin'den kahreden haber!
İstanbul'da hastane bahçesinde silahlı saldırı: Tedavi gördüğü hastanede vuruldu! İstanbul'da hastane bahçesinde silahlı saldırı: Tedavi gördüğü hastanede vuruldu! Zam'aydın Türkiyem! Benzin ve motorine görülmemiş zam! Zam'aydın Türkiyem! Benzin ve motorine görülmemiş zam! Başsavcı Akın Gürlek'in avukatıyla CHP'li Ali Mahir Başarır canlı yayında birbirine girdi! Başsavcı Akın Gürlek'in avukatıyla CHP'li Ali Mahir Başarır canlı yayında birbirine girdi! Hande Erçel Aşkı Hatırla'daki şarkıcılık performansıyla olay oldu Hande Erçel Aşkı Hatırla'daki şarkıcılık performansıyla olay oldu TBMM'de ortalık fena karıştı: ''Ne yapayım, yakasına mı yapışayım ?'' TBMM'de ortalık fena karıştı: ''Ne yapayım, yakasına mı yapışayım ?'' İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu! İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu! Turistik torbacılara dev operasyon: 104 şüpheli tutuklandı Turistik torbacılara dev operasyon: 104 şüpheli tutuklandı Bu ne biçim baba ? El kadar kız çocuğuna yaptıkları infial yarattı! Bu ne biçim baba ? El kadar kız çocuğuna yaptıkları infial yarattı! Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan en çok merak edilen soruyu canlı yayında yanıtladı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan en çok merak edilen soruyu canlı yayında yanıtladı Hava durumu şaşırtacak: Meteoroloji'den hem sağanak, hem de sıcaklık uyarısı Hava durumu şaşırtacak: Meteoroloji'den hem sağanak, hem de sıcaklık uyarısı