''Köpek yiyorlar öldüreceğimize Çin’e ihraç edelim'' demişti, Murat Muratoğlu'ndan yeni açıklama

Güncelleme:

Kendine has üslubuyla yaptığı ekonomik yorumlarla dikkat çeken ünlü ekonomist ve Sözcü yazarı Murat Muratoğlu Sözcü TV canlı yayınında yaptığı ve büyük tepki çeken "Çinliler köpek yiyor, öldüreceğimize Çin’e ihraç edelim, ihracat yapmış oluruz" ifadeleri sonrasında kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

Tüm Türkiye TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda üç gün süren görüşmelerin ardından AK Parti ve MHP’li komisyon üyelerinin oylarıyla kabul edilen "Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"ni tartışmaya devam ediyor.

Bu tartışmalar en hararetli bir şekilde devam ederken sık sık AK Parti'nin ekonomi politikalarını kendine has üslubuyla eleştiren Murat Muratoğlu Sözcü TV canlı yayınında tepki çeken bir açıklamaya imzasını attı.

"Çinliler köpek yiyor. Sokak hayvanlarını öldüreceğimize Çin’e ihraç edelim. Hem onlar öldürmüş olur, hem ihracat yapmış oluruz. Yalan mı söylüyorum, yemiyorlar mı? Yiyorlar" diyen Murat Muratoğlu'na tepkiler bir anda çığ gibi büyüdü.

Kendine has üslubuyla yaptığı ekonomik yorumlarla dikkat çeken ünlü ekonomist ve Sözcü yazarı Murat Muratoğlu Sözcü TV canlı yayınında yaptığı ve büyük tepki çeken

 Muratoğlu'ndan da kendisine yönelik eleştirilere yine kendince bir yanıt verdi ve "Yorum yaparken espriden anlamayan nesile alışkın değilim! Çin e, Kore ye köpek ihraç edelim derken bunu ciddiye alan zeka sahibiyle zaten oturup konuşmam" dedi.

Kendine has üslubuyla yaptığı ekonomik yorumlarla dikkat çeken ünlü ekonomist ve Sözcü yazarı Murat Muratoğlu Sözcü TV canlı yayınında yaptığı ve büyük tepki çeken