İpler atıldı Yeniden Refah FETÖ'cü ilan edildi

İpler atıldı Yeniden Refah FETÖ'cü ilan edildi
Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın adaylığını destekleyip, milletvekilliği seçimlerine AK Parti'nin listelerinden giren ancak yerel seçim sürecinde AK Parti'yle uzlaşmayan Yeniden Refah Partisi, iktidara yakın Yeni Şafak’ta "FETÖ’cü" damgası yedi.

14 Mayıs genel seçiminde ‘Cumhur İttifakı’ içerisinde yer alan YRP ile AK Parti yerel seçim süreci boyunca pek çok kez görüşmüş ancak uzlaşma sağlanamamıştı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin yerel seçim kararını açıklamış ve Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarını çıkaracağını duyurmuştu. 

Bugün ise AK Parti’ye yakın Yeni Şafak’ta dikkat çeken bir röportaj yayımlandı. 

 “Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir” sözleriyle 20 Şubat’ta Yeniden Refah’tan istifa ettiği duyuran ve AK Parti’ye katılan Suat Pamukçu’yla yapılan röportajda, YRP’de FETÖ mensuplarının bulunduğu iddia edildi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın adaylığını destekleyip, milletvekilliği seçimlerine AK Parti'nin listelerinden giren ancak yerel seçim sürecinde AK Parti'yle uzlaşmayan Yeniden Refah Partisi, iktidara yakın Yeni Şafak’ta

Röportajın ilgili kısmı şu şekilde: 

“İstifa açıklamanızda, “İnancımızla uyumlu olmayan adaylar” diyorsunuz. Ben başka partiden ziyade daha derin bir eleştiri yaptığınızı düşünüyorum. Nedir kastınız?

FETÖ! Varlar. Genel Başkan’ın yanında varlar. Özellikle şunu söyleyeyim; ısrarla ittifaka karşı olanlar kesin FETÖ'cüdür. Bu FETÖ'cülerin de şu anda tek hedefleri Reisicumhur'dur. İntikam almak duygusuyla yanıp tutuşuyorlar.

Siz FETÖ’cü dediklerinizi isim isim biliyor musunuz?

Biliyorum. Alıp getiriyorlar. Referans oluyorlar. Yüzlerine söyledim.”

text-ad
İmamoğlu B planını açıkladı: Cumhurbaşkanlığı adayı olamazsa ne yapacak ? İmamoğlu B planını açıkladı: Cumhurbaşkanlığı adayı olamazsa ne yapacak ? UEFA kulüpler sıralamasında Fenerbahçe'den büyük atak UEFA kulüpler sıralamasında Fenerbahçe'den büyük atak Halit Yukay'dan hala iz yokken tutuklanan kaptanın görüntüleri ortaya çıktı! Halit Yukay'dan hala iz yokken tutuklanan kaptanın görüntüleri ortaya çıktı! Türkiye'nin unutulmaz ozanı Neşet Ertaş'ın kardeşi sokakta kaldı Türkiye'nin unutulmaz ozanı Neşet Ertaş'ın kardeşi sokakta kaldı TÜİK açıkladı; Türkiye’nin yeni nüfusu belli oldu! TÜİK açıkladı; Türkiye’nin yeni nüfusu belli oldu! Tüm para hareketlerinde yeni dönem başlıyor: Hepsi MASAK takibinde! Tüm para hareketlerinde yeni dönem başlıyor: Hepsi MASAK takibinde! Yaz tatili meğer ön balayıymış! İrem Derici evleniyor... Yaz tatili meğer ön balayıymış! İrem Derici evleniyor... İddiayı CHP'li milletvekili de doğruladı: 4 CHP'li belediye başkanı AK Parti'ye geçiyor! İddiayı CHP'li milletvekili de doğruladı: 4 CHP'li belediye başkanı AK Parti'ye geçiyor! İktidarın zammına rest çeken Memur-Sen kararını verdi: ''Meydanlara çıkıyoruz!'' İktidarın zammına rest çeken Memur-Sen kararını verdi: ''Meydanlara çıkıyoruz!'' Süper Lig'de tarihe geçecek transfer bombası patladı! Süper Lig'de tarihe geçecek transfer bombası patladı!
''Evli bir oyuncunun tacizine uğradım'' diyen güzel sunucu o mesajları ifşa etti! ''Evli bir oyuncunun tacizine uğradım'' diyen güzel sunucu o mesajları ifşa etti! Akrabalar arasında kanlı arazi savaşı kamerada: Ölü ve yaralılar var Akrabalar arasında kanlı arazi savaşı kamerada: Ölü ve yaralılar var ''Yeşil altın''da zorlu mesai başladı: Saatlik ücretleri 4 bin 500 TL! ''Yeşil altın''da zorlu mesai başladı: Saatlik ücretleri 4 bin 500 TL! Emeklilere faizsiz konut kredisinin detayları belli oldu! Emeklilere faizsiz konut kredisinin detayları belli oldu! Ticaret Bakanlığı'nın güvensiz ürünler listesi güncellendi: Listede yine yok yok! Ticaret Bakanlığı'nın güvensiz ürünler listesi güncellendi: Listede yine yok yok! YAŞ'ta görev süresi uzatılan Tümgeneralden çok sert mesaj! YAŞ'ta görev süresi uzatılan Tümgeneralden çok sert mesaj! AK Partili ''üst düzey'' bir isim hakkında ''mide bulandıran'' iddialar! AK Partili ''üst düzey'' bir isim hakkında ''mide bulandıran'' iddialar! İstanbul'da kan donduran işkence: Yaşananlara inanamayacaksınız! İstanbul'da kan donduran işkence: Yaşananlara inanamayacaksınız! 150'den fazla konut bulunan siteler için yeni zorunluluk 150'den fazla konut bulunan siteler için yeni zorunluluk Drenaj çalışması sırasında toprak altında çok sayıda insan ayağı  bulundu! Drenaj çalışması sırasında toprak altında çok sayıda insan ayağı bulundu!