Gomis: Beni dövmek istediler

Gomis: Beni dövmek istediler
Güncelleme:

Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis, verdiği bir ropörtajda, Marsilya taraftarlarının kendisini dövmek istediğini söyledi.

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, ünlü spor gazetesi L'Equipe'e geniş bir röportaj verdi.
 
Olimpik Marsilya'dan ayrılıp Türkiye'ye transferiyle ilgili olarak, "Kapılarım her zaman yeni fikirlere açıktı. Kendime 'Neden olmasın' dedim. Marsilya'ya Swansea'den kiralık olarak gelmiştim. Toplantımızda, benimle devam etmek istemedikleri düşüncesine kapıldım. Zaten, yaptıkları teklif ve beni projelerinin merkezine almamaları da etkiliydi. Bu nedenle ayrılmaya karar verdim." dedi.
 
Marsilya ile yaptığı görüşmeleri anlatan Fransız golcü, "Görüşmelerin başından itibaren anlaşma uzaktı. Kalamayacağımı biliyordum. Benimle gerçekten çalışmak istemiyorlar. Ayrıca, bana 2 yıllık bir kontrat önerdiler. Yaptıkları maddi teklif de bu düşüncelerimi doğruladı. Teknik direktör Rudi Garcia ise beni tutmak istediğini söyledi. Ancak, sözden ötesi yoktu. Galatasaray, beni 2.5 milyon euro'ya aldılar. O kadar maddi güçleri olmadığını söylüyorlardı. Sonra gidip 15 milyon euro'ya forvet aldılar. Aldığı maaş da bana önerdiklerinden çok daha fazla. Bana açıklacıyı, mantıklı bir sebep bile sunmadılar." diyerek sözlerini sürdürdü.
 
"İDARECİ YETİŞMESE DURUM FELAKETE DÖNÜŞECEKTİ"
 
Marsilya taraftarının geçen sezon sonunda kendisini dövmek istediğini belirten Gomis, "Ligin son maçından önce son antrenmanına gidiyordum. Akşam 7 gibiydi. Antrenman merkezinde yürüyordum ve bir anda taraftarlar ortaya çıktı. Sebebiyse gol sevincimin panter şeklinde olmasıymış. Bu da Saint Etienne'in simgesiymiş falan. O an idarecilerden biri olmasaydı, durum felakete dönüşecekti." ifadelerini kullandı.
 
"GALATASARAY'DA İYİ DURUMDAYIM"
 
Galatasaray'a adapte olup olmadığıyla ilgili gelen soruya, "Gerçekten çok iyi durumdayım. Türk topraklarındaki ilk saatlerimden itibaren bana hep sıcak davrandılar. Bu kadar güçlü bir beklentiye rağmen kendimi çok iyi hissediyorum. Büyük bir kulübe gelmiştim ve sevgiyi hissettim. 30'unda büyük kulübe transfer olup sevgi hissetmek özel bir durum.
text-ad
Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den 7 büyüklüğündeki deprem uyarısı Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den 7 büyüklüğündeki deprem uyarısı Eski AK Partili başkandan polislere ağır küfürler! Eski AK Partili başkandan polislere ağır küfürler! Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor: En-Nesyri'nin yerine bir dünya yıldızı geliyor Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor: En-Nesyri'nin yerine bir dünya yıldızı geliyor Erdoğan'ı karşılayan Arnavutluk Başbakanı'nın ayakkabıları olay oldu Erdoğan'ı karşılayan Arnavutluk Başbakanı'nın ayakkabıları olay oldu Meteoroloji uyarmıştı... Bir ilimiz sular altında kaldı! Görüntüler korkunç! Meteoroloji uyarmıştı... Bir ilimiz sular altında kaldı! Görüntüler korkunç! Dilan Polat ile Engin Polat çifti, sürpriz haber Dilan Polat ile Engin Polat çifti, sürpriz haber Kabine revizyonu geliyor... İşte Erdoğan'ın üstünü çizdiği Bakanlar! Kabine revizyonu geliyor... İşte Erdoğan'ın üstünü çizdiği Bakanlar! ''Evlenmeden olmaz'' diyen İrem Derici 12 yaş küçük sevgilsiine sahneden evlenme teklif etti! ''Evlenmeden olmaz'' diyen İrem Derici 12 yaş küçük sevgilsiine sahneden evlenme teklif etti! 9 yaşlarındaki 4 kız çocuğuna okulda cinsel istismar! 9 yaşlarındaki 4 kız çocuğuna okulda cinsel istismar! İktidarın yeni af düzenlemesi ortaya çıktı: 12 yıl ceza alana 9 ayda tahliye! İktidarın yeni af düzenlemesi ortaya çıktı: 12 yıl ceza alana 9 ayda tahliye!
Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka sıralaması değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka sıralaması değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! Finale hazırlanan ekranların sevilen dizisine bir güzel isim daha katılıyor! Finale hazırlanan ekranların sevilen dizisine bir güzel isim daha katılıyor! Hande Erçel Cannes Film Festivali'ne çıplaklık yasağını cesur dekolteyle deldi Hande Erçel Cannes Film Festivali'ne çıplaklık yasağını cesur dekolteyle deldi PKK'nın fesih kararı sonrasında DEM Parti'den dikkat çeken ''özerklik'' açıklaması PKK'nın fesih kararı sonrasında DEM Parti'den dikkat çeken ''özerklik'' açıklaması Meclis toplantısında ortalık karıştı: Üstüne yürüyüp, hakaret yağdırdılar! Meclis toplantısında ortalık karıştı: Üstüne yürüyüp, hakaret yağdırdılar! İstanbul'un en sempatik dolandırıcısı suçüstü yakalandı İstanbul'un en sempatik dolandırıcısı suçüstü yakalandı Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan üniversite öğrencilerine dikkat çeken ifadeler Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan üniversite öğrencilerine dikkat çeken ifadeler İpucunu China Suarez'den gelmişti... Mauro Icardı Galatasaray için kararını verdi! İpucunu China Suarez'den gelmişti... Mauro Icardı Galatasaray için kararını verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''il olmak istiyoruz'' talebine dikkat çeken yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''il olmak istiyoruz'' talebine dikkat çeken yanıt Kadın şoförlere destek, motokuryelere yeni zorunluluk geldi! Kadın şoförlere destek, motokuryelere yeni zorunluluk geldi!