Aykut Kocaman ile yollarını ayrılıyor !

Aykut Kocaman ile yollarını ayrılıyor !
Güncelleme:

Fenerbahçe'de gözler Aykut Kocaman ve yönetim arasında yapılacak görüşmeye çevrilmişken yayıncı kuruluştan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'de gözler Aykut Kocaman ve yönetim arasında yapılacak görüşmeye çevrilmişken yayıncı kuruluştan flaş bir iddia ortaya atıldı.
 
Osmanlıspor maçının ardından 'istifa' imasında bulunan, o andan itibaren telefonlarını kapatan Aykut Kocaman'ın akıbeti belli oluyor.
 
beIN SPORTS'un haberine göre; Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la yollarını bugün itibarıyla ayıracak. Habere göre resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

İSTİFA BUGÜN

SEZONA büyük umutlarla giren ancak Avrupa’da Vardar’a elendikten sonra ligde de çok kötü bir grafik çizen Kanarya’da 1-1’lik Osmanlı maçı bardağı taşırmıştı. Karşılaşmanın ardından, “F.Bahçeliler merak etmesin. Ortada bir başarısızlık var. Kendi adıma gerekeni yapacağım” diyen Aykut Kocaman, yönetime istifasını sundu. Bu konuda oldukça kararlı olduğu da biliniyor. Ortadaki belirsizliğin ise bugün son bulması bekleniyor. Yönetim, İstanbul’da konuyu görüşmek üzere bir araya gelecek.

CEP TELEFONUNU BİLE KAPATTI

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, telefonunu kapattı ve kimseyle görüşmek istemedi. Ancak tanıdıklar sayesinde hocaya ulaşıldı. Başkan Aziz Yıldırım onunla İstanbul’da yüz yüze konuşmak istediğini söyledi. Kocaman İstanbul’a geldi ve bugün toplantıya katılacak. Bırakma konusunda ise ısrarcı. Mayıstaki seçim sebebiyle yönetimin önceliği onun devam etmesi... Hatırlanacağı üzere daha önce çok konuşulacak bir açıklama yapılmıştı.

CEHENNEM DONANA KADAR!

Sarı-Lacivertli ekibin Kocaman’ı yollayacağı haberleri üzerine resmi siteden, “Cehennem donana kadar Aykut Kocaman” bildirisi yayınlanmıştı. Bu açıklama halen tartışılıyor. Eğer teknik adam istifa ederse, “Biz kalsın istedik ama o ayrıldı” tarzında sözler gelebilir. F.Bahçeli taraftarlar ise hem Başkan Aziz Yıldırım hem de Aykut Kocaman’ın istifasını bekliyor. Sosyal medyadaki yorumlarda hedefteki ikili Yıldırım ve Kocaman’dan başkası değil.

BeinSports