Ahmet Nur Çebi'den Moussa Sow açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den Moussa Sow açıklaması
Güncelleme:

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Moussa Sow transferi hakkında konuşurken 'Sow Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamam' dediği için istemedik, gündeme bile almadık" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın kampını ziyaret eden İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çebi, Bursaspor’la anlaşmaya yakın olduğu konuşulan eski Fenerbahçeli Moussa Sow’la ilgili olarak, “Sow’u bize de önermişlerdi. Ancak daha önce, ‘Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamam’ dediği için istemedik ve gündemimize bile almadık” diye konuştu.

LARIN’LE ANLAŞTIK

Her zaman transfer için hazırlıklı olduklarını vurgulayan Çebi, “İhtiyaç olan her pozisyon için çalışmalarımız var. İhtiyaç halinde onlara yöneliyoruz. Larin’le anlaşma sağladık. Kulübü Orlando ile ilgili bazı sıkıntılar var. Onların da çözüleceğini düşünüyorum” yorumunda bulundu.

SANKİ 40 YILLIK KARTAL

Hedeflerinin geleceğe daha iyi bir bütçe bırakmak olduğunun altını çizen Beşiktaş’ın yöneticisi, “Vida geleli 3-4 gün oldu ama sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi. Çok yaratıcı bir futbolcu ve kulübe büyük katkı vereceğini düşünüyorum” dedi.

text-ad
Türkiye'nin ölüm istatistikleri açıklandı; asrın felaketinde ölen kişi sayısı belli oldu Türkiye'nin ölüm istatistikleri açıklandı; asrın felaketinde ölen kişi sayısı belli oldu Zam'aydın Türkiyem! Benzin ve motorine görülmemiş zam! Zam'aydın Türkiyem! Benzin ve motorine görülmemiş zam! TEMU'culara müjde: Günlerce kargo beklemeye son! TEMU'culara müjde: Günlerce kargo beklemeye son! İkinci el araçta en çok tercih edilen marka ve modeller belli oldu İkinci el araçta en çok tercih edilen marka ve modeller belli oldu 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler 6,2'lik depremi 3 hafta öncesinden bilen Prof. Şener Üşümezsoy'dan dikkat çeken ifadeler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan en çok merak edilen soruyu canlı yayında yanıtladı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan en çok merak edilen soruyu canlı yayında yanıtladı TBMM'de ortalık fena karıştı: ''Ne yapayım, yakasına mı yapışayım ?'' TBMM'de ortalık fena karıştı: ''Ne yapayım, yakasına mı yapışayım ?'' Şeyma Subaşı'dan ''hayranlarını'' şaşırtan sürpriz karar! Şeyma Subaşı'dan ''hayranlarını'' şaşırtan sürpriz karar! ''Sırada Türkiye var'' diyen İsrailli televizyon yorumcusundan yeni skandal! ''Sırada Türkiye var'' diyen İsrailli televizyon yorumcusundan yeni skandal! TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü! TBMM'de yumruk yumruğa kavga: Meclis koridorları savaş alanına döndü!
Fenerbahçe'den Türk spor tarihine geçen anlaşma Fenerbahçe'den Türk spor tarihine geçen anlaşma İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu! İran, Demir Kubbe'yi delen füzeleriyle İsrail'de hastaneyi vurdu! Türkiye'de otomobil piyasasının kralı belli oldu: İşte en çok satan markalar Türkiye'de otomobil piyasasının kralı belli oldu: İşte en çok satan markalar Erken seçimden, genel seçime, Cumhurbaşkanlığı seçiminden adaylara... Son anket açıklandı! Erken seçimden, genel seçime, Cumhurbaşkanlığı seçiminden adaylara... Son anket açıklandı! Başsavcı Akın Gürlek'in avukatıyla CHP'li Ali Mahir Başarır canlı yayında birbirine girdi! Başsavcı Akın Gürlek'in avukatıyla CHP'li Ali Mahir Başarır canlı yayında birbirine girdi! Türkiye'nin emekli şehri değişti: Burası ne Akdeniz'de, ne de Ege'de... Türkiye'nin emekli şehri değişti: Burası ne Akdeniz'de, ne de Ege'de... Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı Hande Erçel ile Barış Arduç'un Aşkı Hatırla'daki aşk sahnelerine eleştiri yağdı İran'dan İsrail'e balistik füzelerle saldırdı... Bu füzeler ilk kez kullanıldı! İran'dan İsrail'e balistik füzelerle saldırdı... Bu füzeler ilk kez kullanıldı! Miras paylaşımında ve hisseli miraslarda yeni dönem... Miras paylaşımında ve hisseli miraslarda yeni dönem... Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi? Kararını verdi Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi? Kararını verdi