''Hükümet yanlısı olmak zorunda değilim''

''Hükümet yanlısı olmak zorunda değilim''

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile mektup düellosuyla gündeme oturan Aydın Doğan Ahmet Hakan'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaşadığı mektup düellosuyla gündemde olan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, saldırıya uğrayan Hürriyet gazetesi yazarıAhmet Hakan'ı evinde ziyaret etti. Doğan, gazetecilere bu dönemde yapılan baskıyı hiçbir dönemde görmediğini söyledi.

"SIKIYÖNETİM GÖRDÜM, BASKI GÖRDÜM AMA BÖYLESİNİ İLK DEFA..."

Ahmet Hakan'ı Nişantaşı'ndaki evinde ziyaret eden Aydın Doğan, ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Son dönemde gazetecilere yönelik baskı ve saldırılara değinen Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Sıkıyönetim gördüm, baskı yönetimi gördüm. Gazetem basıldı, toplatıldı. Bazen basımı durduruldu. Ama bu dönemde gazetecilere yapılan baskıyı ilk defa gördüm. Çünkü; gazeteciler gazetecilere baskı yapıyorlar. Bir taraftakiler diyor ki 'öbür taraftaki gazetecileri dövün!"

"HÜKÜMET YANLISI OLMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

Doğan, "Benim yayın grubum Sayın Cumhurbaşkanı ve ailesine karşı en dikkatli yayın yapan kurumdur. Ama biz bağımsızız. Bizi illa benim yanımda olacaksın… Ben hükümetyanlısı olmak zorunda değilim. Ama hükümet karşıtı da değilim. Bu hükümet bağımsızlığı kabul etmiyor. Yanında olmayan herkese 'bunlar karşımda' diyor." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN VE DOĞAN ARASINDA MEKTUP DÜELLOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı ilk mektupta, "Sen Kasımpaşalıysan, ben de Kelkitliyim" diyen Aydın Doğan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cevap gecikmemişti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarla yaptığı toplantıda Aydın Doğan için "Tayyip Erdoğan yalandan en fazla kaçınan insandır, ama siz bütün hayatınızı yalan üzerine inşa ettiniz. Şimdi de 'ben böyle demedim' diyorsunuz. Şimdi herkes çıkıyor, nerede ne yaptınız ortada." demişti. Bu sözlerin ardından Aydın Doğan ikinci bir mektup yazmış 'veremeyeceğim hesabım yok.' demişti.

text-ad
CHP'li bir belediye başkanı daha AK Parti'ye katılıyor! CHP'li bir belediye başkanı daha AK Parti'ye katılıyor! ''Altın Gelin'' lakaplı sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren boşanıyor! ''Altın Gelin'' lakaplı sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren boşanıyor! Güzel oyuncunun pozlarını gören ''manken misin yoksa oyuncu mu'' diye sordu! Güzel oyuncunun pozlarını gören ''manken misin yoksa oyuncu mu'' diye sordu! CHP'li bir belediye başkanı daha gözaltına alındı! CHP'li bir belediye başkanı daha gözaltına alındı! Afra Saraçoğlu'nun oyunculuğu Brezilya'da derslere girdi! Afra Saraçoğlu'nun oyunculuğu Brezilya'da derslere girdi! Sıfır km olarak aldığı araç kabusu oldu: Mahkeme ''değiştirin'' dese de marka adım atmadı! Sıfır km olarak aldığı araç kabusu oldu: Mahkeme ''değiştirin'' dese de marka adım atmadı! Aydın'da Özlem Çerçioğlu AK Parti'ye geçmesinin ardından ''topuklu'' eylem Aydın'da Özlem Çerçioğlu AK Parti'ye geçmesinin ardından ''topuklu'' eylem Polis memuru sevgilisi genç kadının kabusu oldu! Polis memuru sevgilisi genç kadının kabusu oldu! Diyanet'in cuma hutbesinde kız çocukları ile ilgili skandal ifadeler Diyanet'in cuma hutbesinde kız çocukları ile ilgili skandal ifadeler Türkiye'nin bir sektör devi daha iflasını açıkladı Türkiye'nin bir sektör devi daha iflasını açıkladı
CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçen Özlem Çerçioğlu'na bir tepki istifası daha CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçen Özlem Çerçioğlu'na bir tepki istifası daha Ünlü sanatçı ''midem bulanıyor'' deyip, resti çekti: ''Siyasete giriyorum!'' Ünlü sanatçı ''midem bulanıyor'' deyip, resti çekti: ''Siyasete giriyorum!'' Kuzey Marmara Otoyolu gişelerinde feci kaza: 1 kişi öldü! Kuzey Marmara Otoyolu gişelerinde feci kaza: 1 kişi öldü! İşte Türkiye'nin gizli cenneti: Pammukkale'nin bembeyaz traverterlerinin yemyeşil kopyası! İşte Türkiye'nin gizli cenneti: Pammukkale'nin bembeyaz traverterlerinin yemyeşil kopyası! Direksiyon başındaki ''canavar'' tartıştığı sürücüye kılıçla saldırdı! Direksiyon başındaki ''canavar'' tartıştığı sürücüye kılıçla saldırdı! Erdoğan'ın AK Parti'ye katılan belediye başkanına yaptığı uyarı olay oldu Erdoğan'ın AK Parti'ye katılan belediye başkanına yaptığı uyarı olay oldu Uzak Şehir'in güzeli Terminatör çıktı: Meğer milli vücut geliştirmeciymiş! Uzak Şehir'in güzeli Terminatör çıktı: Meğer milli vücut geliştirmeciymiş! Piyasaların 2025 yılı sonu Dolar/TL beklentisi belli oldu Piyasaların 2025 yılı sonu Dolar/TL beklentisi belli oldu Simge Sağın'dan ''ben keşfettim Mauro Icardi patlattı'' sözlerine çok sert yanıt Simge Sağın'dan ''ben keşfettim Mauro Icardi patlattı'' sözlerine çok sert yanıt Sucuktan peynire, baldan zeytinyağına... Onlarca marka tek tek ifşa edildi! Sucuktan peynire, baldan zeytinyağına... Onlarca marka tek tek ifşa edildi!