Zerrin Özer'den ''Erdoğan'' itirafı: ''Aylarca psikolojim bozuldu, konserlerim iptal edildi''

Zerrin Özer'den ''Erdoğan'' itirafı: ''Aylarca psikolojim bozuldu, konserlerim iptal edildi''
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini söylediği için lince maruz kaldığını belirterek, ''Aylarca psikolojim bozuldu. Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım'' dedi.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, sağlık durumundan yeni projelerine, özel hayatından müzik dünyasında gördüğü vefasızlıklara kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

“Erdoğan’ı seviyorum” dediği için lince uğradığını söyleyen Özer, “Aylarca psikolojim bozuldu. Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım” dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ İYİ VE VEFALI BİR İNSAN"

Günaydın’dan Tuğba Kalçık’a konuşan Özer, "Siz daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarınızdan dolayı linç edilmiştiniz. Neler hissettiniz o süreçte?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben insanları makam veya mevkilerine göre ayırmam. İyi mi kötü mü diye bakarım. Cumhurbaşkanımız iyi ve vefalı bir insan. Sağlık problemi yaşadığım süreçte benimle yakından ilgilendi. Bu benim için çok önemli. Geçmişte Cumhurbaşkanımızı seviyorum dediğim için çok ağır linçe uğradım. Ben menfaatçi bir insan değilim. Hayatım boyunca menfaatlerime göre davranmadım. Samimiyet çok önemli. Samimi olarak duygularımı dile getirmiştim. Aylarca psikolojim bozuldu. Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım. Benim hayatımda nefret duygusuna yer yok. O yüzden bana yapılan bu linci anlamak mümkün değil.”

Sabah Gazetesi