The Sims efsanesi sinema filmi oluyor

The Sims efsanesi sinema filmi oluyor
Güncelleme:

Dünyada milyonlarca kişinin oynadığı "The Sims" oyununun ana şirketi Electronic Arts (EA), yeni çekilecek filme, "Barbie" filminin yıldızı Margot Robbie'nin yapım şirketinin dahil olacağını doğruladı.

Euronews'in haberine göre, ilk kez 2000 yılında piyasaya sürülen popüler simülasyon oyunu "The Sims" serisine dayanan bir film söylentileri mart ayında ortaya çıktı.

Disney+'ın TV dizisi "Loki"nin ilk sezonunun yanı sıra Netflix'in "Sex Education" bölümlerini yöneten ve yapımcılığını üstlenen Kate Herron da projeye dahil olurken, EA'ya göre İngiliz yazar Briony Redman da filmin senaryosunu kaleme alacak. Herron ve Redman daha önce "Doctor Who"nun son dizisinde birlikte çalışmışlardı.

Oyunun hevesli hayranları için bu uzun zamandır beklenen bir şeydi. Oyuncuların Sims olarak bilinen animasyonda insanları kontrol etmelerine, hikayeler oluşturmalarına, evler inşa etmelerine ve ilişkiler geliştirmelerine olanak tanıyan oyun, son yirmi dört yılda aktif bir topluluk oluşturdu.

Şu anda dördüncü versiyonunda, üniversiteden örgü örmeye, vampir, kurt adam veya denizkızı olmaya kadar birçok seçeneği içeren genişleme paketleri düzenli olarak güncelleniyor ve yayınlanıyor.

İLK OLARAK 2007 YILINDA BAŞLADI

Bir film uyarlaması fısıltıları aslında ilk olarak 2007 yılında, 20th Century Studios'un (o zamanlar 20th Century Fox) hakları satın almasıyla başladı. Senaryo, "Minyonlar" da dahil olmak üzere son on yılın en büyük animasyon filmlerinden bazılarını yapmaya devam eden Brian Lynch tarafından yazılmıştı.

Lynch, The Guardian'a verdiği bir röportajda, filmin "Weird Science" ve "Bruce Almighty" gibi filmlerden esinlenen bir gençlik komedisi olacağını söylerken konusu hakkında, "Bir çocuk Sims oyununda yaptığı her şeyin ertesi gün kasabasında gerçekleştiğini fark ediyor." demişti.