Survivor Adası'nda gizli, süper lüks villa iddiası

Survivor Adası'nda gizli, süper lüks villa iddiası
Güncelleme:

Survivor All Star final yaptı ama tartışmalar bitmedi... Survivor adasında yarışmacılar için izleyiciden gizlenen lüks bir villanın olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Yasin Obuz ve Nagehan Karadere bu süper lüks villa iddiasına yanıt verdi.

Ekranların sevilerek izlenen yarışma programı Survivor All Star bu yıl yaşanan skandallar, kavgalar ve olaylar sonrasında Ogeday'ın şampiyonluğuyla final yapmıştı.

Yarışma sonrası villada kaldıklarına dair fotoğrafları çıkan yarışmacılardan Yasin ve Nagihan iddialara yanıt verdi.

Ödül oyunlarında bekleme sürelerini bir villada geçirdiklerini açıklayan ikili, bu bekleme süresinde çekilen fotoğraflardan dolayı böyle bir iddianın gündeme getirildiğini söyledi.

İkili ayrıca yarışma boyunca adada kaldıklarını ciddi bir açlık çektiklerini de belirtti.

 

text-ad
Ezhel tepki yağmuruna dayanamadı ve tamamen bıraktı! Ezhel tepki yağmuruna dayanamadı ve tamamen bıraktı! Eşine sinirlenen kadın cipi ile eşinin aracına vura vura otomobili hurdaya çevirdi! Eşine sinirlenen kadın cipi ile eşinin aracına vura vura otomobili hurdaya çevirdi! Ticaret Bakanlığı'nın güvensiz ürünler listesi güncellendi: Listede yine yok yok! Ticaret Bakanlığı'nın güvensiz ürünler listesi güncellendi: Listede yine yok yok! CHP'den AK Parti'ye geçen Özlem Çerçioğlu sessizliğini bozdu CHP'den AK Parti'ye geçen Özlem Çerçioğlu sessizliğini bozdu Türkiye'nin Pisa kulesinden bile daha eğri tarihi minaresini görenler gözlerine inanamıyor! Türkiye'nin Pisa kulesinden bile daha eğri tarihi minaresini görenler gözlerine inanamıyor! İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak mahkemelik oldu İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak mahkemelik oldu Sağlık Bakanlığı'ndan yeni uygulama: 15 milyon kişiye SMS gönderilecek! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni uygulama: 15 milyon kişiye SMS gönderilecek! Survivor'un sevilen yarışmacısı evlendi... Yaz dizisi tadında görüntüler mest etti! Survivor'un sevilen yarışmacısı evlendi... Yaz dizisi tadında görüntüler mest etti! ''Cushing Sendromu''na yakalanan Türkan Şoray'ın sağlık durumunu kızı Yağmur Ünal açıkladı ''Cushing Sendromu''na yakalanan Türkan Şoray'ın sağlık durumunu kızı Yağmur Ünal açıkladı Mansur Yavaş'tan ''AK Parti'ye geçiyor'' iddialarına zehir zemberek yanıt Mansur Yavaş'tan ''AK Parti'ye geçiyor'' iddialarına zehir zemberek yanıt
AK Partili isimden AK Partililere dikkat çeken Erdoğan uyarısı: ''Vitrin süsü mü ?'' AK Partili isimden AK Partililere dikkat çeken Erdoğan uyarısı: ''Vitrin süsü mü ?'' Bilal Erdoğan, Bursa Valisi'ni ziyaret edip, valinin koltuğunda oturdu Bilal Erdoğan, Bursa Valisi'ni ziyaret edip, valinin koltuğunda oturdu TSK'da YAŞ kararları sonrası olay iddia: ''Orgeneral emeklilik dilekçesi verdi!'' TSK'da YAŞ kararları sonrası olay iddia: ''Orgeneral emeklilik dilekçesi verdi!'' Arkasında Chery olan ezber bozan menzil uzatma sistemli 2 yeni SUV'unu tanıttı Arkasında Chery olan ezber bozan menzil uzatma sistemli 2 yeni SUV'unu tanıttı 20 yaşındaki cani, eşinin 16 yaşındaki eski nişanlısını öldürdü 20 yaşındaki cani, eşinin 16 yaşındaki eski nişanlısını öldürdü Survivor adasını sessiz sedasız terk eden Hikmet Tuğsuz bakın nereden çıktı Survivor adasını sessiz sedasız terk eden Hikmet Tuğsuz bakın nereden çıktı Değişimi de taciz itirafı da olay olmuştu... Takipçisine verdiği yanıt dikkat çekti... Değişimi de taciz itirafı da olay olmuştu... Takipçisine verdiği yanıt dikkat çekti... Ünlü deprem uzmanı 3 fay hattını işaret ederek ''bir şehrin kaderi bu 3 faya bağlı'' dedi Ünlü deprem uzmanı 3 fay hattını işaret ederek ''bir şehrin kaderi bu 3 faya bağlı'' dedi Öldüresiye darp edilen kadın mahkemede kendini evire çevire döven erkekleri affetti! Öldüresiye darp edilen kadın mahkemede kendini evire çevire döven erkekleri affetti! WhatsApp dinlenebiliyor mu? sorusunun yanıtı herkesi şoke etti! WhatsApp dinlenebiliyor mu? sorusunun yanıtı herkesi şoke etti!