Söylemezsem Olmaz'da Serenay Sarıkaya'nın göğüsleri üzerinden iğrenç ifadeler

Söylemezsem Olmaz'da Serenay Sarıkaya'nın göğüsleri üzerinden iğrenç ifadeler
Güncelleme:

Beyaz TV'de yayınlanan ve üst üste yaşanan canlı yayın rezaletlerine sahne olan Söylemezsem Olmaz'da bu sefer de güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın göğüsleri üzerinden mide bulandıran bir tartışma yaşandı.

Söylemezsem Olmaz ekibi, Diyarbakır’da kaybolan daha sonra cansız bedenine ulaşılan Narin için çığlık atmalarıyla dikkat çekmişlerdi.

Önceki gün de ünlü sunucu Kadir Ezildi’nin nişanlısının türbansız halini ifşa eden Söylemezsem Olmaz ekibi bu sefer de güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın göğüsleri için iğrenç bir sohbet gerçekleştirdi.

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Bilal Özcan sözleriyle "Göğüsleri filan nasıl derli toplu görüyoruz, Kore'deki sunumunu hatırlasanıza, neydi göğsün biri sola bakıyordu biri sağa bakıyordu. Burada hiç silikon olduğu bile anlaşılmıyor" sözleriyle tepki çekti.

Özcan daha sonra ise "Yengeç demek meme demek diye bir söz okudum bir astrologtan. Yengeç kadını olduğu için göğüslerinin görünümüne önem veriyor. Estetiksiz 2010 yılındaki hali farklı. Merak ettim bir uzman arkadaşa danıştım. 320 cc imiş kullanılan silikon Serenay Sarıkaya'nın 320 cc olması gereken protez yerine 375 cc takılmış. Bilerek isteyerek yapmış" ifadelerini kullandı.