Serdar Ortaç WhatsApp üzerinden para mı istiyor ?

Serdar Ortaç WhatsApp üzerinden para mı istiyor ?
Güncelleme:

MS hastalığına yakalanan ve geçmişte yaşadığı kumar bağımlılığı sorunu nedeniyle ekonomik olarak zor dönemlerden geçen Serdar Ortaç'ın bu sefer de WhatsApp üzerinden para toplamaya çalıştığı iddia edilmişti.

Takvim gazetesinin haberine göre, maddi konuda zor bir dönemden geçen ünlü şarkıcının yakın çevresinden para istediği öne sürüldü. 500 bin TL'lik borcu yüzünden eşinden, dostundan, arkadaşlarından oluşan WhatsApp'tan epey kalabalık bir grup kurduğu öne sürülen ünlü şarkıcının mesajını alanlar "Ortaç'ın telefonu ele mi geçirildi?" diye düşünmüşler.

Habere göre; çareyi ses kaydı atmakta bulan Ortaç'ın 'İnanmıyorlar benim olduğuma o yüzden sesli mesaj atıyorum. 5'er 5'er toplayacağım herkesten, 500 Bin TL borcu ödeyeceğim.' dediği iddia edildi.

Ancak bu iddia üzerine jet hızında bir açıklama yapan Serdar Ortaç Takvim gazetesinin haberini yalanlayarak "Bu haber yalandır. Benim kimseden para topladığım yok. Eğer sizden de benim adıma para isteyen olursa sakın ama sakın inanmayın böyle şeylere" dedi.