Sadettin Saran evlendi

Sadettin Saran evlendi

Saran'ın şahidi Selim Soydan olurken, gelinin şahitliğini de Nur Dürüst yaptı.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Dr. Emek Külür ile Kemerburgaz'da aile ve yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle dünya evine girdiler. Saran'ın şahidi Selim Soydan olurken, gelinin şahitliğini de Nur Dürüst yaptı.

Nikâha çiftin yakın dostlarının yanı sıra Faruk Nafiz Özak, Hülya Koçyiğit, Selim Soydan, Haluk Ulusoy, Şadan Kalkavan, Süreyya Ciliv, Mehmet Ali Aydınlar gibi ünlü konukların yanısıra cemiyet hayatından ünlü simalar da katıldı.

Düğün Yemeği Kırıkkale’de

Saran ve Külür çifti nikahın ardından, düğün yemeği için bugün Kırıkkale’ye gidiyor. Nikah sonrası Kırıkkale’de 3 bin kişilik yemek verecek olan Saran, MKE Kurumu havuzundaki düğün yemeğine tüm hemşehrileriyle mutluluğunu paylaşacak.

Eğlence iptal

Sadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'deki düğününün eğlence bölümü, Afyonkarahisar'da mühimmat deposundaki patlamada şehit olan onbaşı Ahmet Sandalcı'nın cenaze töreni nedeniyle iptal edildi.

İŞTE DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR
fotoğraflar diğer sayfada...
 

[PAGE]


1.20120916155856.jpg

[PAGE]


1.2.20120916155856.jpg

[PAGE]


1.2.3.20120916155856.jpg

[PAGE]


1.2.3.4.20120916155856.jpg

[PAGE]


5.20120916155931.jpg

[PAGE]


5.6.20120916155931.jpg

[PAGE]


5.6.7.20120916155931.jpg

[PAGE]


5.6.7.8.20120916155931.jpg

[PAGE]


9.20120916160005.jpg

[PAGE]


9.10.20120916160005.jpg
 

Apple'ın ''yeni oyuncağı'' iPhone 16E'nin fiyatı belli oldu Apple'ın ''yeni oyuncağı'' iPhone 16E'nin fiyatı belli oldu Eğitime kar molası: İşte 21 Şubat'ta okulların tatil edildiği iller Eğitime kar molası: İşte 21 Şubat'ta okulların tatil edildiği iller Emeklinin zamlı bayram ikramiyesi için rakam verildi Emeklinin zamlı bayram ikramiyesi için rakam verildi Yasak aşk sahnesi büyük tepki çekmişti: RTÜK, Şakir Paşa Ailesi'nin ipini çekti Yasak aşk sahnesi büyük tepki çekmişti: RTÜK, Şakir Paşa Ailesi'nin ipini çekti ''Çiftçinin anası ağlıyor'' demişti, Cumhurbaşkanı'na hakaretten hapsi isteniyor ''Çiftçinin anası ağlıyor'' demişti, Cumhurbaşkanı'na hakaretten hapsi isteniyor 14 Şubat ilanı nedeniyle ev hapsi verilen Merve Taşkın'dan elektronik kelepçe paylaşımı 14 Şubat ilanı nedeniyle ev hapsi verilen Merve Taşkın'dan elektronik kelepçe paylaşımı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin yabancı hakemi açıklandı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin yabancı hakemi açıklandı Tanju Özcan'dan canlı yayında olay iddia: ''Terliği bile koysak Erdoğan yüzde 26'yı geçemiyor...'' Tanju Özcan'dan canlı yayında olay iddia: ''Terliği bile koysak Erdoğan yüzde 26'yı geçemiyor...'' Şeyma Subaşı ''Lüks yaşıyorum ama bu dönemdeki kızlar gibi paylaşmıyordum'' deyince... Şeyma Subaşı ''Lüks yaşıyorum ama bu dönemdeki kızlar gibi paylaşmıyordum'' deyince... Kabine değişikliği için tarih ve topun ağzındaki bakanların isimleri sızdı! Kabine değişikliği için tarih ve topun ağzındaki bakanların isimleri sızdı!
Hataylı depremzede ''aradığı huzuru'' bu mağarada buldu! Hataylı depremzede ''aradığı huzuru'' bu mağarada buldu! ''Cumhurbaşkanı kim olsun?'' anketinin sonuçları açıklandı ''Cumhurbaşkanı kim olsun?'' anketinin sonuçları açıklandı Hastanede kadın doktora taciz ve saldırının görüntüleri ortaya çıktı Hastanede kadın doktora taciz ve saldırının görüntüleri ortaya çıktı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'deki ön seçimdeki ilk rakibi belli oldu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'deki ön seçimdeki ilk rakibi belli oldu Teğmenlere sahip çıkınca görev yeri değiştirilen Korgeneral emekliliğini istedi Teğmenlere sahip çıkınca görev yeri değiştirilen Korgeneral emekliliğini istedi Bardağı taşıran son nokta oldu: ''Arda Güler'in artık ayrılması lazım!'' Bardağı taşıran son nokta oldu: ''Arda Güler'in artık ayrılması lazım!'' Başıboş köpeklerden kaçmak için sığındığı markette darbedilip bıçaklandı! Başıboş köpeklerden kaçmak için sığındığı markette darbedilip bıçaklandı! TFF'nin yabancı hakem kararına Galatasaray'dan karşı hamle TFF'nin yabancı hakem kararına Galatasaray'dan karşı hamle Zincir market devi BİM'in yöneticisi suçüstü yakalandı! Zincir market devi BİM'in yöneticisi suçüstü yakalandı! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak TÜSİAD açıklaması Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak TÜSİAD açıklaması