Rafet El Roman'a eski eşinden şok

Rafet El Roman'a eski eşinden şok

Rafet El Roman, 12 yıl önce olaylı bir şekilde boşandığı Tuğba Altıntop’un şirketine haciz göndermesiyle ilgili “Uzlaşmak için teklif götürdüm ama ufak rakamları kabul etmedi” dedi.

Almanya’da yaşayan Rafet El Roman, eşi Ceren Kaplakarslan’la önceki gün Etiler’de görüntülendi. Sanatçı, eşiyle baş başa öğle yemeği yedikten sonra bankaya gitti. Tek başına kaldığı mekanda canı sıkılan Kaplakarslan’ın elinden telefonu düşürmemesi dikkat çekti. Banka çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan El Roman, eski eşi Tuğba Altıntop’un R.E.R Müzik Şirketi’ndeki hakkını vermediği iddiasıyla açtığı 142 bin TL’lik tazminat davası sonucu haciz göndermesinin hatırlatılması üzerine, “O şirket işlem görmüyor. Hisselerimi ona devrettim, al dedim şirket senin. İstersen bana bile albüm yapabilirsin dedim” diye konuştu. Altıntop’la uzlaşmaya çalıştığını belirten sanatçı sözlerine şöyle devam etti: “20 sene önce kurduğumuz bir şirket. Sadece ofisin yeri belliydi, tabii şirketten alacak kalmayınca yeni şirketlerle alakalı sorun çıktı. Kendisi icraya götürmeye karar verdi hiç gerek yoktu oysa. Avukat aracılığla teklif götürdüm ve anlaşalım, şu kadar ödeyeyim dedim ama ufak rakamları kabul etmedi.” 

text-ad
4 ilde yüzlerce dönüm arsa satışa çıktı! İstanbul da listede 4 ilde yüzlerce dönüm arsa satışa çıktı! İstanbul da listede Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Mehmetçik sayısı 12'ye yükseldi! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Mehmetçik sayısı 12'ye yükseldi! Fatih Altaylı Silivri'den duyurdu: ''4 belediyeye daha operasyon hazırlığı var'' Fatih Altaylı Silivri'den duyurdu: ''4 belediyeye daha operasyon hazırlığı var'' Türkiye'nin tescilli güzeli tatil pozlarıyla ortalığı karıştırdı Türkiye'nin tescilli güzeli tatil pozlarıyla ortalığı karıştırdı Galatasaray'ın yıldızı, Türk sosyal medya fenomenini ''stalk''larken acemiliği yüzünden ifşa oldu Galatasaray'ın yıldızı, Türk sosyal medya fenomenini ''stalk''larken acemiliği yüzünden ifşa oldu Yiğit Bulut kansere yakalandı Yiğit Bulut kansere yakalandı Darbeye teşebbüsle suçlanıyor: Ayşe Barım davasında 11 ünlü isme zorla getirme kararı Darbeye teşebbüsle suçlanıyor: Ayşe Barım davasında 11 ünlü isme zorla getirme kararı Süper Lig'in eski gol kralı takımsız kaldı! Süper Lig'in eski gol kralı takımsız kaldı! Türkiye'nin en büyük şirketleri belli oldu Türkiye'nin en büyük şirketleri belli oldu Kız kardeşini defalarca bıçaklayıp başını kesmeye çalıştı! Kız kardeşini defalarca bıçaklayıp başını kesmeye çalıştı!
Avrupa'da, ABD'de tüm dünyada yasak, Türkiye'de çatır çatır satıyorlar! Avrupa'da, ABD'de tüm dünyada yasak, Türkiye'de çatır çatır satıyorlar! Bankaların ATM'lerinde yeni dönem başladı: Limitler değiştirildi! Bankaların ATM'lerinde yeni dönem başladı: Limitler değiştirildi! Survivor adasının yasak aşk iddialarının başrolleri fena yakalandı Survivor adasının yasak aşk iddialarının başrolleri fena yakalandı Kulislere bomba gibi düşen iddia: ''Erdoğan veda konuşması yaptı'' Kulislere bomba gibi düşen iddia: ''Erdoğan veda konuşması yaptı'' Partilerin ''parti üye sayıları''nda büyük değişim; AK Parti düşüşte, CHP yükselişte Partilerin ''parti üye sayıları''nda büyük değişim; AK Parti düşüşte, CHP yükselişte Aşiret düğününde gelin ve damada takı değil adeta bir servet takıldı! Aşiret düğününde gelin ve damada takı değil adeta bir servet takıldı! Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! Şeyma Subaşı Bodrum'da aşka geldi: Dudak dudağa aşk pozu olay oldu Şeyma Subaşı Bodrum'da aşka geldi: Dudak dudağa aşk pozu olay oldu Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı hem itirafı hem de kararıylaherkesi şaşırttı Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı hem itirafı hem de kararıylaherkesi şaşırttı İstanbul'da parkta güpegündüz cinsel ilişki rezaleti İstanbul'da parkta güpegündüz cinsel ilişki rezaleti