Pique-Shakira'dan 20 bin euro bahşiş

Pique-Shakira'dan 20 bin euro bahşiş
Güncelleme:

Barcelona'da forma giyen Pique ve eşi Shakira'nın Ibiza'da yemeklerini çok beğendikleri aşçıya 20 bin euro bahşiş verdikleri öne sürüldü.

Arjantin'de yayın yapan bir radyo sunucusu, olayı programında şöyle anlattı:

 "Ibiza'da yaşayan aşçı bir arkadaşım var. Pique ve Shakira kendisini bir haftalığına tutmuş. Yemeklerini, özellikle hazırladığı kahvaltıları o kadar beğenmişlerki kendisine bahşiş de vermişler. Tahmin edin ne kadar? 500, 1000, 2000? Hayır. Shakira ayrılırken arkadaşıma sarılmış ve "Git, güzelce eğlen, kendine bir şeyler al diyerek 10000 euro vermiş. Arkadaşım olayın şokunu atlatamadan bu kez de Pique elini cebine götürerek 10000 euro da o vermiş"
 
Gamaspor

text-ad
Beşiktaş için İstanbul'a gelen Orkun Kökçü'nün maliyeti belli oldu Beşiktaş için İstanbul'a gelen Orkun Kökçü'nün maliyeti belli oldu Yalova'da tepki çeken hayvan besleme yasağı Yalova'da tepki çeken hayvan besleme yasağı ''Yanlış tanı''yla alınan böbrek için belirlenen tazminat tutarı isyan ettirdi ''Yanlış tanı''yla alınan böbrek için belirlenen tazminat tutarı isyan ettirdi Uzak Şehir'in Zerrin'i yaz tatili pozlarıyla mankenlere meydan okudu Uzak Şehir'in Zerrin'i yaz tatili pozlarıyla mankenlere meydan okudu Aile boyu vurgun çetesi çökertildi: Kurdukları tuzak şeytanın bile aklına gelmez! Aile boyu vurgun çetesi çökertildi: Kurdukları tuzak şeytanın bile aklına gelmez! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''tarihi'' açıklamasını hangi gazete nasıl gördü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''tarihi'' açıklamasını hangi gazete nasıl gördü Şile Belediyesi'nde rüşvetin görüntüleri ortaya çıktı... Şile Belediyesi'nde rüşvetin görüntüleri ortaya çıktı... THY, 4 farklı alanda yeni iş alımlarına başladı THY, 4 farklı alanda yeni iş alımlarına başladı Önce müftü, sonra kaymakam, sonra da vali yardımcısı oldu; yaptığı vurgun sonrası yakalandı! Önce müftü, sonra kaymakam, sonra da vali yardımcısı oldu; yaptığı vurgun sonrası yakalandı! Kardeş katilinin savunması şoke etti: İkinci ve üçüncü kurşunu bakın neden ateşlemiş! Kardeş katilinin savunması şoke etti: İkinci ve üçüncü kurşunu bakın neden ateşlemiş!
Ünlü manken ''kahvaltı tabağı'' polemiğini yeniden başlattı Ünlü manken ''kahvaltı tabağı'' polemiğini yeniden başlattı Cem Küçük bombaları peş peşe patlattı: ''Af geliyor, askerlik süresi değişiyor!'' Cem Küçük bombaları peş peşe patlattı: ''Af geliyor, askerlik süresi değişiyor!'' Şırnak'ta 2 bulvara Erdoğan ve Bahçeli'nin isimlerni verildi Şırnak'ta 2 bulvara Erdoğan ve Bahçeli'nin isimlerni verildi İTÜ mezuniyetinde ihbarcı kadın kamerada: Binali Yıldırım'ı önce aradı ardından mesaj attı İTÜ mezuniyetinde ihbarcı kadın kamerada: Binali Yıldırım'ı önce aradı ardından mesaj attı Başkent Ankara'da kabus gecesi: 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı! Başkent Ankara'da kabus gecesi: 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı! X'in yapay zekası Grok küfür şova devam ediyor! X'in yapay zekası Grok küfür şova devam ediyor! İTÜ mezuniyet töreninde çok sert protesto: Öğrenciler rektöre sırtlarını döndü İTÜ mezuniyet töreninde çok sert protesto: Öğrenciler rektöre sırtlarını döndü Bir yılan saldırısı daha... Bacağını ısıran yılanla hastaneye gitti Bir yılan saldırısı daha... Bacağını ısıran yılanla hastaneye gitti MHP'de ''yeni süreç'' istifası: ''Bebeğe kurşun sıkanlarla bir oldunuz!'' MHP'de ''yeni süreç'' istifası: ''Bebeğe kurşun sıkanlarla bir oldunuz!'' Altın almalı mı, altını satmalı mı ? İslam Memiş merak edilen soruya yanıtını verdi Altın almalı mı, altını satmalı mı ? İslam Memiş merak edilen soruya yanıtını verdi