Mustafa Ceceli'nin altın davası reddedildi

Mustafa Ceceli'nin altın davası reddedildi
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin, Gram Kıymetli Madenler Şirketi’ne 600 bin lira ve 100 bin dolar ödediği, ancak altınların kendisine teslim edilmediği iddiasıyla açtığı dava reddedildi.

Mustafa Ceceli, 2 yıl önce İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak Gram Kıymetli Madenler Şirketi’ne dava açtı. Dava dilekçesinde şöyle denildi: “Mustafa Ceceli, Gram Kıymetli Madenler’in banka hesabına 2 Ağustos 2017’de 600 bin lira, 17 Aralık 2017’de de 100 bin dolar yatırmıştır. Ancak satın almış olduğu altınlar Ceceli’ye teslim edilmemiştir. Davalı şirket, 1 Şubat 2018’de icra takibine haksız ve kötü niyetli olarak itiraz etmiş ve takibi durdurmuştur.”

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre davaya cevap veren şirketin avukatı ise “Davacı, ilk elden altınları teslim almış ve teslim belgelerini imzalamıştır. Bu nedenle yüzde 20 oranında davacının kötü niyet tazminatına mahkum edilmesine karar verilmesini talep ederiz” dedi.

2 yıldır devam eden davanın karar duruşmasında mahkeme, Mustafa Ceceli’nin açtığı davayı reddetti.

MAHKEME: İMZALAR MUSTAFA CECELİ’NİN

Mahkemenin gerekçeli kararında şöyle denildi: “Mustafa Ceceli tarafından altın alımı için 600 bin lira ve 100 bin dolar ödeme yapıldığı, davalı tarafından sunulan Ceceli imzalı belgede görülmektedir. Ayrıca 100 bin dolar karşılığı altın ile 600 bin lira karşılığı altının davacı Mustafa Ceceli tarafından teslim aldığına dair fatura da mahkemeye sunulmuştur. Her ne kadar teslim belgelerindeki imzanın Mustafa Ceceli’ye ait olmadığı yönünde imza inkarında bulunulmuş ise de Ceceli’nin ıslak imzalı belge örneklerinin getirtilmesi sonrası Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınmıştır. Raporda teslim belgelerindeki imzaların Mustafa Ceceli’nin el ürünü olduğu ifade edilmiştir. Mustafa Ceceli rapora itiraz etmiş ise de aksini gösterir bir delil bulunmadığından davanın reddine karar verilmiştir.”

Hürriyet

text-ad
Çok sayıda ilimizde yağmur bekleniyor... İşye haftanın hava durumu raporu Çok sayıda ilimizde yağmur bekleniyor... İşye haftanın hava durumu raporu Milyonlarca emeklinin 2026 yılı maaş zammı için kötü haber geldi Milyonlarca emeklinin 2026 yılı maaş zammı için kötü haber geldi Türkiye'nin en yoksul ve zenginlerinin yaşadıkları iller belli oldu Türkiye'nin en yoksul ve zenginlerinin yaşadıkları iller belli oldu ''İmamoğlu 2'nci Erdoğan'dır'' demişti... Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adayını ilan etti ''İmamoğlu 2'nci Erdoğan'dır'' demişti... Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adayını ilan etti Polis kontrolünde alkol içmediği halde alkollü çıkmıştı... Nedeni belli oldu! Polis kontrolünde alkol içmediği halde alkollü çıkmıştı... Nedeni belli oldu! 50 yaşına merdiven dayayan ünlü şarkıcının kendisi bile artık aynada kendini tanıyamıyor! 50 yaşına merdiven dayayan ünlü şarkıcının kendisi bile artık aynada kendini tanıyamıyor! Konut fiyatlarındaki değişim belli oldu: İşte konut fiyatların en çok ve en az arttığı illerimiz! Konut fiyatlarındaki değişim belli oldu: İşte konut fiyatların en çok ve en az arttığı illerimiz! Bu seçim anketi olay olacak: Artık AK Parti 2'nci, MHP ise 6'ncı parti! Bu seçim anketi olay olacak: Artık AK Parti 2'nci, MHP ise 6'ncı parti! İslam Memiş, altını olanları ve altın alacakları uyardı İslam Memiş, altını olanları ve altın alacakları uyardı İhale ile aldığı evi görünce neye uğradığını şaşırdı İhale ile aldığı evi görünce neye uğradığını şaşırdı
Kim Milyoner Olmak İster'in 300 bin TL'lik şaşırtmalı sorusu olay oldu Kim Milyoner Olmak İster'in 300 bin TL'lik şaşırtmalı sorusu olay oldu Kılıçdaroğlu hakkında şoke eden ifadeler: ''Bana kaybedersem kaybedeyim dedi'' Kılıçdaroğlu hakkında şoke eden ifadeler: ''Bana kaybedersem kaybedeyim dedi'' AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları açıklandı AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları açıklandı Yoğun bakıma kaldırılan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in sağlık durumu açıklandı Yoğun bakıma kaldırılan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in sağlık durumu açıklandı Miras davaları devam eden Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan sürpriz karar Miras davaları devam eden Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan sürpriz karar Kadın seçmenlerin ardından genç seçmenlerle yapılan seçim anketinin sonuçları da belli oldu Kadın seçmenlerin ardından genç seçmenlerle yapılan seçim anketinin sonuçları da belli oldu CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçen Başkan'dan belediye çalışanına yüzde 23 zam! CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçen Başkan'dan belediye çalışanına yüzde 23 zam! Cem Küçük İBB operasyonlarının uzanacağı yeni belediyeleri açıkladı Cem Küçük İBB operasyonlarının uzanacağı yeni belediyeleri açıkladı Hakkari Yüksekova'da Türkiye'nin en lezzetli mesaisi başladı Hakkari Yüksekova'da Türkiye'nin en lezzetli mesaisi başladı Survivor'un güzel yarışmacısı aracıyla uçurumdan yuvarlandı! Survivor'un güzel yarışmacısı aracıyla uçurumdan yuvarlandı!