Mehmet Şef kameralardan gizlediği eline ne olduğunu açıkladı

Güncelleme:

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, yıllar önce kıyma makinesine kaptırdığı sanılan ve bu yüzden kameralardan kaçırdığı eline ne olduğunu ilk kez açıkladı.

MasterChef Türkiye'de yeni sezonun ana kadrosunu belirlemek için eleme turları sürerken yarışmanın sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya yıllardır kameralardan sakladığı eline ne olduğunu açıkladı.

Mehmet Şef bir yarışmacı geçirdiği traktör kazasını anlatınca kıyma makinesine kaptırdığı eliyle ilgili itirafta bulundu.

Kadın yarışmacı bir uzvunu traktörün pervanesine kaptırdığını ve bu yüzden lanetlenmiş gibi hissettiğini, hep saklandığını söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. "Ben lanetlenmişim gibi düşünmek istemiyorum. Artık saklanmak istemiyorum, özgür olmak istiyorum" diyen yarışmacıya yanıt veren Mehmet Şef "bu bir lanet değil bu bir kaza" dedikten sonra şu açıklamaları yaptı:

"Ben bu konuya daha önce hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şeyi söyleyeyim. Benzer hikaye aslında. İki arkadaşımla oynarken..."

MasterChef Türkiye'nin tanıtım videosu Mehmet Yalçınkaya'nın bu sözleriyle son bulurken, MasterChef'in yeni bölümde Mehmet Şef'in bu konuda ne diyeceği de merak konusu oldu.