Meğer kıyma makinesine kaptırmamış... Mehmet Şef eline ne olduğunu açıkladı

Meğer kıyma makinesine kaptırmamış... Mehmet Şef eline ne olduğunu açıkladı
Güncelleme:

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın kıyma makinesine kaptırdığı için kameralardan kaçırdığı iddia edilen eline aslında ne olduğunu ilk kez açıkladı.

MasterChef Türkiye'de yeni sezonun ana kadrosunu belirlemek için eleme turları sürerken yarışmanın sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya yıllardır kameralardan sakladığı eline ne olduğunu ilk kez açıkladı.

MasterChef Türkiye'nin sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya kameralardan gizlediği elinin kıyma makinesine  kaptırdığı iddia ediliyordu.

Ancak meğer gerçek bu değilmiş... Mehmet Şef MasterChef yarışmasının elemelerinde bir yarışmacı adayı geçirdiği traktör kazasını anlatınca kameralardan sakladığı eline ne olduğunu açıkladı.

Kadın yarışmacı bir uzvunu traktörün pervanesine kaptırdığını ve bu yüzden lanetlenmiş gibi hissettiğini, hep saklandığını söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. "Ben lanetlenmişim gibi düşünmek istemiyorum. Artık saklanmak istemiyorum, özgür olmak istiyorum" diyen yarışmacıya yanıt veren Mehmet Şef "bu bir lanet değil bu bir kaza" dedi.

Mehmet Yalçınkaya Türkiye’de gerçeğin bilinmediğini, herkesin kıyma makinesine kaptırdığını sandığını belirterek, küçük yaşlarda sokakta 2 arkadaşlarıyla oyun oynarken yaşadığı kaza sonrasında el parmaklarını kaybettiğini açıkladı.

Yalçınkaya “11 yaşından itibaren bulaşıkhanede başladım. Hiç kimse aşçı olamaz dedi. Bıçağı tutamaz. Tabağı tutamaz dedi. Böyle acımasızlıklar var. Sen hırslanıyorsun ve daha çok yapmaya çalışıyorsun. Bu çocuktan aşçı olmaz dendi. Hatta çok yakın akrabalarımızdan bir tanesi benim evlenemeyeceğimi bana kız verilmeyeceğini dahi söyledi" dedi.

 

Mehmet Yalçınkaya, bu durumun gerçek olmadığını belirterek şu açıklamaları yaptı:

 

"Ben bu konuya daha önce hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şeyi söyleyeyim. Benzer hikaye aslında. İki arkadaşımla oynarken..."

MasterChef Türkiye'nin tanıtım videosu Mehmet Yalçınkaya'nın bu sözleriyle son bulurken, MasterChef'in yeni bölümde Mehmet Şef'in bu konuda ne diyeceği de merak konusu oldu.