Eski eşinden Deniz Akkaya'ya şok suçlamalar

Eski eşinden Deniz Akkaya'ya şok suçlamalar
Güncelleme:

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya'nın eski eşi Efe Önbilgin, Akkaya'nın velayet için nafaka pazarlığı yaptığını, kızına aldığı ziynet eşyaları sattığını öne sürdü.

Annesi Deniz Akkaya ile yaşadığı gerilim sonrası Sosyal Hizmetler’de kalan kızı A.’yı teslim alan Efe Önbilgin’in ifadesi ortaya çıktı. Kızına aldığı ziynet eşyalarını Akkaya’nın sattığını iddia eden Önbilgin, velayet davasıyla ilgili olarak da “Akkaya ödenmemiş nafakaları ödersem velayeti vereceğini söyledi. Kızımı pazarlık konusu yapmak istemedim” dedi.

Manken Deniz Akkaya, Efe Önbilgin'le ilişkisinden dünyaya gelen kızı A.Ö.'nün saldırısına uğradığını sosyal medyada paylaşmıştı. A.Ö. annesiyle yaşadığı olaylar sonrasında Sosyal Hizmetler'de kalmaya başlamıştı. Baba Efe Önbilgin ise velayetin kendisine verilmesi için dava açmıştı. Mahkeme bir süredir Sosyal Hizmetler'de kalan A.Ö.'nün babasıyla kalmak istediğini ve eğitimine babasının yanında devam etmek istediğini göz önünde bulundurarak Önbilgin'e teslim edilmesine karar vermişti.

Önbilgin'in 7 Haziran'da Sosyal Hizmetler'de yapılan görüşmedeki ifadeleri ortaya çıktı. Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre, Akkaya'ya iki araba, kızına da ziynet eşyaları aldığını ancak Akkaya'nın bunları sattığını iddia etti.

Baba Önbilgin'e nafaka ödeyip ödemediği sorulduğunda ise Deniz Akkaya'nın Ayşe'nin mayolu fotoğraflarını paylaşmasıyla aralarındaki protokolü bozduğunu ve nafaka ödemediğini belirtti.

Önbilgin bu görüşmede ayrıca daha önceden kızının velayetini almak için açtığı davada Akkaya'nın ödenmemiş nafakaları ödediği taktirde kızının velayetini verebileceğini söylediğini ancak kızının pazarlık konusu olmasını istemediği için bu teklifi reddettiğini anlattı.

Önbilgin, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddialarıyla ilgili de konuştu. Önbilgin haftada bir gün alkol aldığını, bu durumun bağımlılık olmadığını ve uyuşturucu madde kullanmadığını söyledi.

 

Sabah Gazetesi