''Donaaat, donat... Sağdan soldan, yukarıdan aşağıdan'' Pelin'den Esra Ezmeci'ye olay itiraflar

''Donaaat, donat... Sağdan soldan, yukarıdan aşağıdan'' Pelin'den Esra Ezmeci'ye olay itiraflar
Güncelleme:

Beyaz TV'deki cin çıkarma seansı görüntüleriyle gündeme gelen Pelin Hürman uzun bir aranın ardından Esra Ezmeci'ye yaptığı itiraflarla yeniden gündemde...

Beyaz TV'nin YouTube kanalında Sercan Kahveci’nin sunduğu “Her Açıdan” programında kendisini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtarak yaptığı "cin çıkarma seansı" ile gündeme gelen, "donat, donat, aşağıdan yukarıdan, sağdan soldan donat" replikleri hafızalardaki yerini koruyan Pelin Hürman bu sefer de klinik psikolog Esra Ezmeci'nin programıyla geri döndü.

Pelin Hürman Esra Ezmeci'nin programında sosyal medyada kendisinden yardım isteyen çok kişinin olduğunu belirterek kendisine gelen bir talebi açıkladı.

Pelin Hürman kendisinden yardım isteyen kişiler için "hepsi ruh hastası" ifadesini kullanırken "Karım beni babamla aldatıyor. Yakaladım" diyerek bile arayanlar olduğunu söyledi.

Pelin Hürman ayrıca takipçilerinin garip taleplerinin yanı sıra kendisinin de karıncaların ayak seslerini duyabildiğini veya gusül abdesti olmayan kişileri kokularından tespit edebildiğini de söyledi.