Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt aşka geldi

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt aşka geldi
Güncelleme:

Okan Kurt, eski eşi ünlü popçu Demet Akalın'a sosyal medya hesabı Instagram'dan aşk dolu bir paylaşımda bulundu.

2012 yılında evlenen Demet Akalın ile Okan Kurt çifti, 11 Eylül 2018 tarihinde boşanmıştı. İkili kısa süre sonra yeniden aynı evde yaşamaya başladı.

Hira isimli bir kızları olan ünlü çift, magazin gündeminden düşmüyor. Okan Kurt, sosyal medya hesabından Akalın'a romantik bir not yazdı.

Kurt paylaşımına, "Bizimkisi bir aşk hikayesi , içinde dünyanın en güzel hediyesi olan.(H) Günay’da verdiğim sözü hiç unutmadan, ilk günki Alişan’ın :) izin vermediği kahve içmeye gittiğimiz heycanla yanıındayım sevgilim. Biz seninle neleri başardık, ne günleri atlattık ve başarmaya devam edicez Allah’ın izniyle. 10 yıl bana 10 dkk gibi… Herseyi için ve bana yaşattıkların için teşekkür ederim miniğim.. #ilkgünkiaşkla" notunu düştü.

text-ad
Yeni Akit'ten Beşiktaş taraftarını ayaklandıran skandal manşet! Yeni Akit'ten Beşiktaş taraftarını ayaklandıran skandal manşet! Süper Lig'e Kerem Aktürkoğlu bombası düştü Süper Lig'e Kerem Aktürkoğlu bombası düştü TÜİK Temmuz 2025 enflasyon rakamlarını açıkladı TÜİK Temmuz 2025 enflasyon rakamlarını açıkladı Çanakkale Ayvacık'ı yakan psikopatlar yakalanıp, serbest bırakıldı! Çanakkale Ayvacık'ı yakan psikopatlar yakalanıp, serbest bırakıldı! Enflasyon açıklandı; Ağustos ayı kira zam oranı belli oldu Enflasyon açıklandı; Ağustos ayı kira zam oranı belli oldu CHP'ye ''erken seçim isteten'' seçim anketi ortaya çıktı CHP'ye ''erken seçim isteten'' seçim anketi ortaya çıktı Konutta peşinatsız, taksitsiz ve faizsiz Gayrimenkul Sertfikası dönemi bugün başlıyor Konutta peşinatsız, taksitsiz ve faizsiz Gayrimenkul Sertfikası dönemi bugün başlıyor Türkiye'de 1855'teki yanardağ felaketinin yutttuğu, lavların altındaki köyler görüntülendi! Türkiye'de 1855'teki yanardağ felaketinin yutttuğu, lavların altındaki köyler görüntülendi! Hadise bu sefer isyan edip, hüngür hüngür ağladı! Hadise bu sefer isyan edip, hüngür hüngür ağladı! Türkiye'yi sarsan kopya e-imza skandalında işte sözün bittiği yer! Türkiye'yi sarsan kopya e-imza skandalında işte sözün bittiği yer!
ENAG Temmuz 2025 enflasyon rakamlarını açıkladı ENAG Temmuz 2025 enflasyon rakamlarını açıkladı Para transferi yaparken ''borç'', ''alacak'', ''verecek'' yazma devri bitiyor! Para transferi yaparken ''borç'', ''alacak'', ''verecek'' yazma devri bitiyor! Denize kıyısı olmayan şehrimizin plajında ortalık bir anda karıştı: Çok sayıda yaralı var! Denize kıyısı olmayan şehrimizin plajında ortalık bir anda karıştı: Çok sayıda yaralı var! Muson değil adeta ölüm yağmuru: Ölü sayısı 300'e ulaştı! Muson değil adeta ölüm yağmuru: Ölü sayısı 300'e ulaştı! Akasya Durağı’nın Zeyno'su evlendi; gelinliği sosyal medyayı salladı Akasya Durağı’nın Zeyno'su evlendi; gelinliği sosyal medyayı salladı Kurtlar Vadisi efsanesi yıllar sonra ortaya çıktı: Son halini gören onu tanıyamadı! Kurtlar Vadisi efsanesi yıllar sonra ortaya çıktı: Son halini gören onu tanıyamadı! 2 ayda 9 kilo veren Gizem Hatipoğlu zayıflık sırrını açıkladı 2 ayda 9 kilo veren Gizem Hatipoğlu zayıflık sırrını açıkladı Derin Talu yaşadığı taciz kabusunun korkusunu atmak için soluğu burada aldı Derin Talu yaşadığı taciz kabusunun korkusunu atmak için soluğu burada aldı Tartışmalı 2025 LGS tercih ve yerleştirme sonuçları açıklandı Tartışmalı 2025 LGS tercih ve yerleştirme sonuçları açıklandı Kim Milyoner Olmak İster'de bir milyonluk soruyu açtıran Günay teyze fenomen çıktı Kim Milyoner Olmak İster'de bir milyonluk soruyu açtıran Günay teyze fenomen çıktı